Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oscar Cardozo, "Kalbim Benfica için atıyor ve öyle kalacak. 2013/14 sezonunda da birlikte birçok sevinç yaşayacağız"

biri banami seslendi ?

jessica-greaves_448299.jpg

Jessica Greaves

Çok iyi :cool:

Manu Naniyi bize verip üzerinede 9 m € verip Muslerayı alıcak dedikoduları var ??

Bugün 483294383429. kez yazıyorum, lütfen haberi paylaşmadan önce içeriğini okuyun.

"I have played at Chelsea for a long time and it's now time for me to leave," Mikel told Turkish newspaper Sabah.

Yabancı basında çıkan tüm haberler aynı ve kaynakları da aynı. Site isimleri değişiyor diye millet transfer oldu sanıyor :mad:

Bana sorarsanız, iyi ve teknik topçu ama, bal yapmaz arı gibi beceriksiz oyun anlayışı nedeniyle, bizden ırak olsun LÜTFEN...

Pazar günü ispanya maçında ne olduğunu daha iyi belli eder...

Chelsea Obi Mikeli satıp yerine Étienne Capoue veya Daniele de Rossi'yi alıcak.

Bana sorarsanız, iyi ve teknik topçu ama, bal yapmaz arı gibi beceriksiz oyun anlayışı nedeniyle, bizden ırak olsun LÜTFEN...

Pazar günü ispanya maçında ne olduğunu daha iyi belli eder...

Ne kadar iyi ve teknik de olsa, bize Melo'nun oyun karakterinde bir oyuncu gerekiyor, Mikel stattakileri direk uyutur. Yapımıza ters ne kadar yetenekli falan denilse bile. Takıma 11 tane yetenekli almazsın zaten, hırslı, sert, ruhunu ortaya koyacak, liderlik yapacak, gerektiğinde sertliğe sertlikle karşı koyacak, hakeme kafa tutacak, takımı ezdirmeyecek oyuncu gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt