Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne cabuk inaniyorsunuz su twitter mallarina. Daha dün TFF bu konuda aciklama yaparken bu kisa sürede AB isini kabul etmez. Tavirlari belli.

Hukuksal açıdan dayanağımız var . Yapılan anlaşmalar ve emsal olacak davalar var. Aihm'e götürsek büyük ihtimal kazanırız zaten. Bu yüzden kabul edebilirler.

Valla ya seve seve yada söke söke. AIHM´nin verdigi kararlar ortada bu tip durumlarda. En gec seneye istedigimizi elde ederiz.

Aynen öyle abi. Dediğin gibi Okan çok teknik bi çocuk. İyi olucağınada inanıyorum ama hırs lazım hırs.

Birilerinin değimi gibi , Bebekte göbek atmaya benzemez bu iş. :)

Ayrıca ben Furkan Özçal hakkında atıp tutanlarda karşıyım...Daha bir maçta görmediniz nerden biliyosunuz....Belki hoca onu Piri'ye verdi güçlensi diye.Onu bu sezona sakladı olmayan şey değil bu.

Meliksah bence bu konuda beklentiye girme hic birsey cikmayacak. 100% eminim.

Valla abi okuduğum ve edindiğim bilgilere göre bu iş hallolacak gibi , sen pek inanmak istemiyorsun biliyorum yapın böyle , zor transferlerde falan da böyle düşünüyorsun ancak , bekleyelim görelim benim temennim İnşallah benim dediğim gibi olur ve İnşallah haklı çıkmazsın abi :)

karar uygulanmazsa, bireysel başvurular da söz konusu olacak... Yani kolay kolay AB davasi olmiyacak !!

Futbolcularimiz bence bireysel olarak dava acacak !!

Hakan abi Sneijder'e gelmez diyordun.Belki olur ya umudumuzu azaltma lütfen. :o

yabancı konusunda bu kadar tepkı goren federasyon mutlaka gerı vıtes yapıcaktır.Ya 6+2+2 seklınde ya da bu sekılde ama gerı vıtes atıcak mutlaka

Hic birsey olmayacak Demirören oldugu sürece bu konuda. Size eminim diyorum. Biraz mantikli düsünün sizde anlarsiniz nedenini. Sürece biraz analiz edin.

Ergin Ataman dedi Spanoulis transferi imkansiz dedi .. :)

Spanoulis'e 4 Mn € vermek kolay değil dedi , taraftarın desteği şart , herkes 3 Mn € veriyorsa biz almak için 4 Mn € vereceksek şuan kolay olmaz dedi dediği bu diğerleri birlikte 3 Mn € teklif ettiğimiz haberleri , duyumları dolanıyor ortalıkta bu adama güvenebiliriz.

Daha iki gün önce 6+0+4 kararını verenler AB'ni serbest bırakacaklarını sanmıyorum ben şahsen kurala kendimi yavaş yavaş alıştırıyorum. Yıldırım Demirören'in oraya geliş nedeni belli.

Ünal başgan ve futbolcuların AIHM'e gideceği duyan Demiroren : 8+2 'ye anlaşalım Unal beyciğim :lol:

Hic birsey olmayacak Demirören oldugu sürece bu konuda. Size eminim diyorum. Biraz mantikli düsünün sizde anlarsiniz nedenini. Sürece biraz analiz edin.

hakan sen olmayacagından ne kadar emınsen bende gerı vıtes yapıcagından o kadar emınım.Zaman ıkımzdden bırının haklılıgını ortaya koyacaktır

Spanoulis'e 4 Mn € vermek kolay değil dedi , taraftarın desteği şart , herkes 3 Mn € veriyorsa biz almak için 4 Mn € vereceksek şuan kolay olmaz dedi dediği bu diğerleri birlikte 3 Mn € teklif ettiğimiz haberleri , duyumları dolanıyor ortalıkta bu adama güvenebiliriz.

Bilemem ama Twitterda takip ettigim agir abiler ..Spanoulis hayal imkansiz diyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt