Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya Korumalı hesap 5 dk AB vatandaşı olan futbolcular kadroda bulunabilecek yanlız bunun bir sayısı olucak deniyor

ergin atamana bıraz para ver onun ıcın ımkansız yok adam gecen sene lamar odom kevın durantı getıryordu az daha.o da lokavt bıtmıstı nba de o yuzden ıptal oldu.

Başbakan AB'ye diklenmeseydi keşke.Bu olayı etkiyebilir bence.

Ab statüsü dalgası gelirse yabancı sınırı 1 olur ben size söyleyeyim :)

yarın besıktas cuma gunu fener ıfade vermıyecekmıydı ben mı yanlıs bılıyorum.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od

Bugünkü görüşmeden sonra bana gelen son bilgiye göre AB statüsü konusunda anlaşılmış iki hafta içinde kabul edicek TFF.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 27 dk Bugünkü görüşmeden sonra bana gelen son bilgiye göre AB statüsü konusunda anlaşılmış iki hafta içinde kabul edicek TFF.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 26 dk

Şimdi hepsini anlatamayacağım işler bar ama özeti şu AB statüsü çok büyük ihtimalle geliyo mahkemeye gerek kalmadan

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 22 dk

@caferoren1905 görüşme haberi kesin doğru, AB statüsüde detaylarını anlatamam ama oda olucak dediler haberler yazılmaya başlasın bakalım

AB serbest olmasi demek Yabanci sayisi resmen serbest olmasi demek ..

Ya Ab sinirlamasi Serbest olup 6 Kisi kadroda AB'li 4 Yedek , (Ya Tribun olur Demiroren kalirsa)

Yabanci konusunda Afrika/Asya/G.Amerika vs vs .. 2 olur

Fazla hayal yapmiyalim cunku TurkiyeMuzCumhuriyetiFutbolSikeFederasyonu bakiyor sonucta ..

Asaletin Yeter ‏@uA1905od

Bugünkü görüşmeden sonra bana gelen son bilgiye göre AB statüsü konusunda anlaşılmış iki hafta içinde kabul edicek TFF.

Ya iste bu mallara inaniyorsunuz. Simdi gercekten böyle birsey olursa ben bildim moduna girecek ama burdan salladigi net belli oluyor. Anlasildi da iki hafta ne alaka ve sen nerden biliyorsun gününe kadar hey allahim ya.

yeni yabancı sınırı 5+5 mişş beyler 5 avrupalı 5 avrupa dışı hayırlı olsun o zaman

Yav Yıldırım Demirören bizim başkana he der sonra gider Aziz başkanım böyle böyle diyecek. Ondan sonrada Hayııvvvv Hayıııvvvvv sesleri yükselecek Aziz Beyden :o

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1 dk Ya basın birbirinden haber saklıyor manşet için yada gerçekten haberleri yok 12 den sonra belli olur

Transfer Nöbeti

fbnin neden sacma sapan yabanci transferleri yapmaya devam ettigi belli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt