Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6ab+4 kıta dışı olsun ilk 11 filanda karışılmasın serbest olsun

hiç bir sınır kabul edilmemeli bu konuda kararın yetişmeyeceğini düşünürsek tff ile anlaşılabilir ama dava yine de açılmalı.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Sedat Doganin "2 hafta'da belli olur" dan yola cikmis.

Bildigi birsey yokdur.

Muslera

Debuchy Semih Chedjou Filipe

Selçuk Melo

Nani Sneijder Arda

Drogba​

Burak= Filipe+Arda

Ayrıca ben Furkan Özçal hakkında atıp tutanlarda karşıyım...Daha bir maçta görmediniz nerden biliyosunuz....Belki hoca onu Piri'ye verdi güçlensi diye.Onu bu sezona sakladı olmayan şey değil bu.

Evet , ben o, çocuktan çok ümitliyim ya. Kayseride ilk sezonunda Arda gibiydi fırlama. Soldan bindirirdi sürekli, aklıyla adam geçerdi, koşardı, gol atıp attırırdı falan.. İyi adam maşşallah. İnşAllah daha iyi olur..

Çıldırıcam ya.Yabancı sınırı varken sen Selcuku oynatma mıllı takımda.2-3 mac sonra de ki oyuncu yetısmıyor yabancı sınırlaması olmak zorunda.

Avrupada bi tek TÜrkiye de yabanci sinirlamasi var. MILLI TAKIM napiyor, nerde?!

Ispanya, ve Almanya'da yabanci sinirlamasi yok...nedense bunlar ZIRVEDE.

Ayrica Almanya'dan daha iyi türk oyunculari ikiyor...neden acaba?

ALT YAPI SISTEMI!

~ alin bunu disariya ~

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya Korumalı hesap 2 dk Arkadaşlar en azından kadroda bulunacaklar öteki türlü adamlar maç başlarını alamayacak sıkıntı daha çok olucak

GS icin yarin Salzburg'a gidiyorum.

Hukuki Yardimci Görevini üstlendim.

Aysal Baskan beni aradi, bende Kabul etdim. Asolan Galatasaray.

Arda Turan - Nani - Gökhan Inler/Felipe Melo - Sol Bek - Kerim Frei...

Hadi Baskan bi el at su oyunculara...

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya Korumalı hesap 46 sn Arkadaşlar detay bilmiyorum medyada yakında okursunuz

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 47 sn TFF yetkilisi |zaten Galatasaray bize başvuruyu yapmıştı konu yeni değil hukuk kurulumuz incelemeyi yapıyor önümüzdeki hafta karara bağlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt