Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bazen delırtıyor ınsanı.gereksız gereksız hareketler 3 lukler zorlamalar fılan.Herıf bıldıgın sokak basketboluna devam.Domercant onun yerını alır gerek yok gordona

Oynadığında da fena oynuyor ama hakkını vermek lazım.Hocanın kararı artık bakalım.

Ömer Üründül ; Tahiti futbolu bilen bir ülke

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dzeko,Lisandro lopez, mario gomez, gomis vs..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

mario gomez cuk oturur.Peki kendını ıspatlamıs yerıne patlama yapabılıcek mesela bı ara ugrastıgımız suarez gibi.O tarz olsa kımlerı ısterdın ?

fenerde bizimle birlikte yabancı sınırlamasının kalkmasını destekliyordu, sonra bir anda döndüler. Tff'ye güven olmaz.

Oynadığında da fena oynuyor ama hakkını vermek lazım.Hocanın kararı artık bakalım.

vala ben basket maclarının cogunu ızledım ben bır tek tek farkla yenıldıgımız banvıt deplansmanında kı macta gordum oynadıgını.o da yarısahadan alıp yuruyerek basket atıodu.banvıtın mallastıgı sıralar.Ki benım ıcın oyuncu olsaydı banvıt macındakı o atısı kacırmıcak abi.Sen buyuk oyuncuysan onu kacırmıcaksın.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dzeko,Lisandro lopez, mario gomez, gomis vs..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

O dedigin forvetler uymaz Drogbanin yanina.. Suarez tarzinda yipratici adam lazim Drogbanin yanina.. Burak giderse tabi.. Suarezide alamiyacağina gore kalsin Burak

Doumbia ve Soldado yaşlanmış oyuncular.

Çarşıdan aldım Pabon eve geldim Drogba .. :ayatollah:

Gomis'e bi ara güneşte çok durunca mı koşunca mı ne bayılıyor diye haber yapmışlardı.

Kuşlar ilgileniyordu sanırım o ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt