Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam değil, "Bakan Ayı" daha uygun.
siz simdi besiktasın geridn gelip cimbomuda feneride alt edip ronaldinho ya mza atisini izleyin....
ovunup durduk ama drogbaya imsa attirdik diye derlerki agir atin tekmesi sert olurmus...Adamlar agırdan geldiler ama
Ronaldinho gibi bi futbolcuya adamlar az kaldi imza attiracaklar..
birileri burda beni elestriyordu terimi elestirdim diye
terim ronaldinho yu veto etti 2 sene once adam 31 yasındaydi
dembaba istemem dedi simdi fiyatı 40 milyon eeuro
huntelaar 12 milyon euro idi istemedi...
daha neler neler
daha sayıyımmı...veto ettiklerine kucak acacak olan lucescu su an basımızda olsa gerisini siz dusunun
aysal ronaldinho yu getiriyim diyor terim istemem diyor............
Adamın istememesi icin fenerli olması lazım...
ne oldu ona verecegin paranın cok az birazını kaleciye verdin musleraya .....
Bu ve bunun gibi daha bir çok boş mesajından bahsediyorum...
Ahmed Musa - Spielerprofil - transfermarkt.de
Nijeryanın 7 numarası.. Venlo'dan Cska'ya bir buçuk sene önce 5milyona gitmiş.. Emre Utkucan'nın bu tarz bi yararını ne zaman göreceğiz acaba..
Ahmed Musa - Spielerprofil - transfermarkt.de
Nijeryanın 7 numarası.. Venlo'dan Cska'ya bir buçuk sene önce 5milyona gitmiş.. Emre Utkucan'nın bu tarz bi yararını ne zaman göreceğiz acaba..
hangi birisi yalan..!!!!!!!!!!!
bunları ben dedim dedikleriminde arkasindayim..
15 mio asagi dan birakmaz moskow
Honda da venlo dan gitmisti cska ya galiba.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Yok artık.
15 mio asagi dan birakmaz moskow
Maalesef eskidendi o.
Bak milli kadro ya çoğu almanyadan türkçe bilmeyen bile vardır aralarinda, ne demek istediğini anlıyorum bende 11 tane Türk isterim kadroda ama maalesef turk futbolu geriye gidiyor ha birde dünyada sadece Türkler duygusal değildir.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Ne diyorsun Alpay hani nereye varmaya çalışıyorsun kardeş onu anlamadım.Tamam yeni Şeref sensin şampiyon
valla bu adamı melo ile kıyas etmenin anlamsızlığını böyle bir ironi ile göstermek istedim. teşbihte hata olmaz...