Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu senede bahanemiz seçim ve yabancı sınırı .....

biz transfer yapmayı bilmiyoruz

yasin pehlivan antep'ten ayrılıyormuş iyi bir yedek olabilir aslında

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ufuk Özerten’e “6+0+4 kulüplere zarar verir. 6+2+2 uygulamasının devamını istiyoruz” dedi. Başkanvekili Ufuk Özerten ise “İlhan abi, bu uygulama geçen seneden belliydi. Neden geçen yıl değil de şimdi itiraz ediyorsunuz” diyerek sitem etti. İlhan Cavcav bir süre duraksadı, sessizlik oldu. Cavcav, Ufuk Özerten’e dönerek, “Ufuk senin a..na k..arım!” dedi.

:SS:

:asd::asd::asd::asd::asd:

Gerçek mi la bu :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Secim secim diyorduk, 1 ay bekledik, simdi de yabanci karari cikti basimiza. Simdi onu bekleriz 1 ay.

Kamp mamp yalan oldu herzamanki gibi

hala kerim frei alınmadı, bugüne kadar sustum ama çok büyük skandaldır bu. u20 başlayacak ve bu adamın fiyatı artarsa bunu nasıl açıklayacaklar.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ufuk Özerten’e “6+0+4 kulüplere zarar verir. 6+2+2 uygulamasının devamını istiyoruz” dedi. Başkanvekili Ufuk Özerten ise “İlhan abi, bu uygulama geçen seneden belliydi. Neden geçen yıl değil de şimdi itiraz ediyorsunuz” diyerek sitem etti. İlhan Cavcav bir süre duraksadı, sessizlik oldu. Cavcav, Ufuk Özerten’e dönerek, “Ufuk senin a..na k..arım!” dedi.

:SS:

ne olduda bu ilhan havhav fener karşı cephe aldı normalde desteklemesi gerekirdi fenerin istediği sistemi:)

Yani bana kimse planlamamiz degisti, isler karisti diyemez. Bu karar gecen seneden beri belliydi ve biz sadece "Belki degistirirler" diye ümit ediyorduk.

Simdi cok önceden belli olan karar resmilesti diye, transfer calismalarinin sifirdan baslayacagi söylentileri cok sacma geliyor bana. Kabul etmiyorum.

Biz TFF´yi bekleyeceksek, sonrasinda AIHM´yi bekleyeceksek, hic transfer yapmayalim, kapatalim dükkani. 2 ay sürer.

@onur yılmaz kesinlikle haklı bu karar geçen seneden belliydi zaten ve yerliler üzerine yoğunlaşmalıydı yönetim.

Şu an planlar değişti filan hikaye.

hala kerim frei alınmadı, bugüne kadar sustum ama çok büyük skandaldır bu. u20 başlayacak ve bu adamın fiyatı artarsa bunu nasıl açıklayacaklar.

Renktaş Frei Fenerde diye bir dedikodu var hatta Tahir Kum'un bahsettiği bugünkü bomba yerli transfer açıklaması Frei diyorlar... Gerçi Tahir denen şikeci kolpacıya güvenilmez ama dedikodu sadece ..

Drogba Burak

Sneijder

Selçuk İnler Hamit

Tremoulinas Chedjou Semih Eboue

Muslera

Bu kadro geçen senekinden bariz şekilde güçlü değil. Yabancı sınırı böyle kaldığı sürece de bundan fazlası yapılamaz.​

1. Bu kararin alinmasi kadar, birden AB olarak degismesi de bir o kadar yanlis. Bugüne kadar yerli transfer edenler ne olacak mesela?

2. Bu sene icin su yedek meselesini halletsinler, AB olayi da gelecek sezondan itibaren gecerli olsun.

3. Yani kadroda bulunan 10 yabancinin da oynama hakki olsun. Para verdigin 4 oyuncunun oynamama sansi olmamali hukuki olarak.

1. Bu kararin alinmasi kadar, birden AB olarak degismesi de bir o kadar yanlis. Bugüne kadar yerli transfer edenler ne olacak mesela?

2. Bu sene icin su yedek meselesini halletsinler, AB olayi da gelecek sezondan itibaren gecerli olsun.

3. Yani kadroda bulunan 10 yabancinin da oynama hakki olsun. Para verdigin 4 oyuncunun oynamama sansi olmamali hukuki olarak.

İç transfere her ligde çok para harcanır, direk rakibine satıyorsun/alıyorsun sonuçta. Bugün Liverpool Carrol'u 15m€ gibi bir rakama satıyorsa Türkiye'deki iç pazar öyle büyütülecek bişey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt