Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler Dünkü Nba Final macinin genis özetini nerden bulabilirim? hd olursa cok sevinirim

[h=1][/h]

Şu yabancı sınırı kalksa da Dany-Chedjou tandemini kursak. :ka21:

Yahu güldürmeyin ne Emre'si ne Semih'i. Oldukları yerde dururlar artık.

Hiç umudum yok.

Semih iyi defans falan değil kandırmasın kimse kendini işte belli bir seviyenin üstünde olduğu ve yabancı kontenjanından ötürü ilahlaştırılıyor.

q1qVx.gif

beni :D ... ya Futboldan anlamiyor arkadas fazla ne ugrasiyorsun :D dany gibi kademe nasil kurulur alinir bilmeyen adami bile Semihiye tercih ediyor ya...

Yaşına saygım var adamın asabını bozma.

Semih > Dany demek bile kimin ne olduğunu gösteriyor . Tabi maçları trt maç özetlerinden takip eden bir kesimin bu sonuca varması gayet normal.

Yahu tamam Semih çok çok iyi,Avrupanın elit stoperlerinden,kademe anlayışı bakımından topu oyuna sokma bakımından,hava toplarında ki mükemmele yakın başarısı dolayından vs nedenlerden çok iyi bir stoper 1 sene sonra Thiago Silva ayarında olur.

Evet CL maçlarında otoban olan Semih bu Semih.

Kandırmayın kendinizi yabancı sınırı bugün kalksa bugün ilk 11'den kesik yer.

Hepsi berbat olduğundan çağrılmak zorunda Semih.

Aykut ve Semih bir tık üstünde berbat Türk stoperlerinin.

Yani neymiş? Semih iyi ve gelecek vaadeden Türk stoperlerden biriymiş. Kimse bi Pique olduğunu söylemiyor ama oraya Oğuzhan, Pektemek, Alper falan yazıyorsan Semih'de yazacaksın.

Gelecekte büyük katkı sağlar diyebileceğimiz tek oyuncu yok ulan.

Fenerde Alper,Salih,Gökay gibi oyuncular var, Tinercilerde bile Oğuzhan,Pektemek falan var. Biz de koca bir sıfır.

Rezillik resmen. Takımın yaş ortalamasından ötürü baston almak lazım her birine.

gökay daki potansiyeli beğenip semih ve emreye laf etmek mustafa pektmek 25 yaşaına gelmiş

Yani neymiş? Semih iyi ve gelecek vaadeden Türk stoperlerden biriymiş. Kimse bi Pique olduğunu söylemiyor ama oraya Oğuzhan, Pektemek, Alper falan yazıyorsan Semih'de yazacaksın.

2 sene boyunca gün geçtikçe geriye giden bir adamın geleceğinden şüphe duyuyorum.

Fark yaratan ne özelliği var Semih'in ? Topu oyuna sokması kötü,hava toplarında kötü,kademe anlayışı kötü,birebir de Erman tarafından bile yerle bir olan oyuncu neyine güvenip de ben Semih'i gelecek vaadeden bir oyuncu olarak tanımlayacağım bilmiyorum.

Uefa ve Fifa'ya mail yollama işini aksatmayın. Son düzlüğe girildi artık,çorbada tuzunuz olsun..

Yaşına saygım var adamın asabını bozma.

Semih > Dany demek bile kimin ne olduğunu gösteriyor . Tabi maçları trt maç özetlerinden takip eden bir kesimin bu sonuca varması gayet normal.

iyide benim meslegim antrenörlük kardes.. bu konuda ne yapacagiz simdi :SS: neyse sana yeniden hayirli cumalar dileyim kardesim. kafana göre takil.

ben sadece futboldan pek anlamadigini söyledim. hakaret olarak aldiysan özür dilerim senden. bir antrenör gözüyle dany in cok merkez eksikleri oldugunu söyledim sadece. fiziki durumu ve hizli diye olmuyor bu isler ... neyse . sen benden daha iyi bilyorsun bu isi zaten anladigim kadari ile.

ben trt de mac izlemeye gidiyorum . kib Aeo

iyide benim meslegim antrenörlük kardes.. bu konuda ne yapacagiz simdi :SS: neyse sana yeniden hayirli cumalar dileyim kardesim. kafana göre takil.

ben sadece futboldan pek anlamadigini söyledim. hakaret olarak aldiysan özür dilerim senden. bir antrenör gözüyle dany in cok merkez eksikleri oldugunu söyledim sadece. fiziki durumu ve hizli diye olmuyor bu isler ... neyse . sen benden daha iyi bilyorsun bu isi zaten anladigim kadari ile.

ben trt de mac izlemeye gidiyorum . kib Aeo

FM yükleyen kendini antrenör sanıyor.

çok beğenilen alper potuk son iki yıl 60 maç 5 gol 6 asist bizde beğenilmeyen emre çolak 49 maç 4 gol 6 asit ve emre yedekti son sene

FM yükleyen kendini antrenör sanıyor.

FM hic oynamadim hayatimda vallahi ama yalan yok ea in fm ini oynardim eskiden yani :D

neyse uzatmanin anlami. yok sende haklisin belki kendine göre. Türkiyede futbola ilgilenen herkezi antrenör olarak sayiyorlarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt