Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.897
- 2.338
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
6+2+2 olacak yine
6+2+2 olacak yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzdeki sene yine erken bitebilecek transfer dönemi olabilecekken , ne tür olaylar olur da transferler erkenden bitmez?
Aziz Üstel @aziz_ustell56 sn
@34cimbom34 AB pasaportlulara kapıyı açmak zorunda kalacak TFF yoksa AİHM'e gidilecek.
Ben onu spor kaynaklarında gördüm abi , oradan dedim , videodan da vallahi anlamıyorumKulakta sıkıntı var
![]()
Halledeceğiz ya İnşallah ben gerçekten bu işin halledileceğine inanıyorum :yenieek:
transferler seçimden sonra açıklanır.kanaatim melo calinhos ve gençlerbirliğinden aykut alınacak.....
MantıklıTrabzonda tam bu sistemde oynamışlardı şampiyon oldukları sene, yanılmıyorsam 19 gol atmıştı sezonda..
Bu arada yabancı olayından dolay Melo yerine Gökhan, Eboue yerinede Hamit yada Sabri![]()
Transfer gündemden düşmüş olsa ilgilendik diyeceğini sanmıyorum, hayır deyip geçebilir.
Kerim Frei da var mı sorusunun üzerine böyle bir cevap verdiğine göre hala gündemde.
"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"
Farfan ile ilgileniyoruz dedi. Şimdi kap'a bildirmemiz gerekmiyor mu beyler???
"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"
Farfan ile ilgileniyoruz dedi. Şimdi kap'a bildirmemiz gerekmiyor mu beyler???
Ben ihtimal vermiyor saçma sapan kabiliyetsiz adamları izleyeceğiz gibi geliyor. Keşke halledilse.