Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Önümüzdeki sene yine erken bitebilecek transfer dönemi olabilecekken , ne tür olaylar olur da transferler erkenden bitmez?

drogbanın futbolu bırakıp bırakmama kararına göre beklemeye geçerler, ya da şu seçimin ömrü 1 sene mi 3 sene mi kavgasından işler uzar

nöbet konusu acilali 1 hafta oldu simdiye normalde ikinci konuya gecmistik

Bu AİHM felan gidersek en az kaç ay sürer mahkeme?

Eğer 6+0+4'ü TFF resmi olarak bildirmişse , ve artık değişmesi imkansız ise (öyle diyorlar) biz neyi bekliyoruz?

transferler seçimden sonra açıklanır.kanaatim melo calinhos ve gençlerbirliğinden aykut alınacak.....

bence bu seneki kritik oyuncu wesley ya coşacak ki bu durumda takım onun etrqafında kurulur....

ya da yine vasat ve sakatsa tribüne gider net....

Transfer gündemden düşmüş olsa ilgilendik diyeceğini sanmıyorum, hayır deyip geçebilir.

Kerim Frei da var mı sorusunun üzerine böyle bir cevap verdiğine göre hala gündemde.

AIHM olayi da psikolojik baski olabilir. Simdiye kadar sadece sözde kaldi bu olay. Baskan da bu davanin cok sürecegini biliyor ve hala adim atilmiyor bu konuda. Yani tamamen baski amacli söylenmistir.

Ha yine de son care olarak basvurulur o baska. Ama kesinlikle bu sezon bir degisiklik O L M A Z. Zaman yetmez.

"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"

Farfan ile ilgileniyoruz dedi. Şimdi kap'a bildirmemiz gerekmiyor mu beyler???

hem 6+0+4 hem ab serbest olursa yabancıdan geçilmez, öyle bir şey olmaz

Mantıklı :) Trabzonda tam bu sistemde oynamışlardı şampiyon oldukları sene, yanılmıyorsam 19 gol atmıştı sezonda..

Bu arada yabancı olayından dolay Melo yerine Gökhan, Eboue yerinede Hamit yada Sabri :)

Aynen öyle hocam , işte bende böyle düşünüyorum ancak sınır olayını halledemezsek ; Eboue ile oynamayız , sadece Melo - Gökhan değişikliği yapar ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Şeklinde oynarız diye düşünüyorum :)

Transfer gündemden düşmüş olsa ilgilendik diyeceğini sanmıyorum, hayır deyip geçebilir.

Kerim Frei da var mı sorusunun üzerine böyle bir cevap verdiğine göre hala gündemde.

Celiskili degil'mi?

Farfan'a ilgileniyoruz (mesafe alindi diyebiliyor), Kerim'e ilgilendik diyip geciyor..

"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"

Sadece Farfan değil ki kim var kim yok herkesle ilgileniyoruz dedi :D

hayir

Ben ihtimal vermiyor saçma sapan kabiliyetsiz adamları izleyeceğiz gibi geliyor. Keşke halledilse.

Bakalım hocam valla belirsizlik üst düzeyde ancak benim şahsi düşüncem bu yönde baktık yapmıyorlar istediğimizi alırız Gökhan'ı ve Carlinhos'u yedeklere de Serdar Taşçı / Aykut Demir / Serdar Aziz'den birini + Şener'i + Jem'i + Kerim'i paşa paşa 4-3-1-2mizi oynar , 4. yıldızımızı takarız. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt