Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 Ağustos 2013 Cumartesi

16.00 Galatasaray-Porto

4 Ağustos 2013 Pazar

18.20 Arsenal-Galatasaray

Bu maçlar d-smart'da olur herhalde ?

Stoch : Nitra şampiyon liginde oynayacağı için Nitraya geldim...

1001784_496575417086143_1400995002_n.jpg
haha o ney lan :asd::asd:

tuna smileyleri kullandigindan beri bana daha sempatik gelmeye basladin:Dsana iyi fikir vermisim:asd:

yanliz abartma sayfayi smiley doldurmusun:SS:

İfade kullanmayı severim. sadece olaylar nedeniyle sırıtıklara ambargo koymuştum bir müddet , o kadar..:cool:

Gerçek oldumu böyle birşey ; :SS:

Spor haberleri , Futbol , fenerbahçe , galatasaray , beşiktaş , stsl , haber | Maraton.com.tr |

Melo'nun Avrupa'da ve Galatasaray'da kazandığı parayı bu futbolu ile Brezilya'da alamayacağını iddia eden Prado, Melo'ya "En iyisi sen Avrupa'da kal" tavsiyesinde bulundu.

Bu sözlere çok sert yanıt veren Melo, gazeteci Prado'ya "Sen Brezilya basınının yüz karasısın." yanıtını verdi.

evet olmuş.

Arkadaslar inler ve melonun bırlıkte alınması gıbı bı durum olabılır mı?

olabilir, melo olsa da olmasa da oraya bir transfer yapacağız demişti Fatih Terim. Melo'yla anlaşmışlar, Gökhan'ı da Fatih Terim istiyormuş. Alper alınsaydı yapılmazdı ama Selçuk-Hamit-Melo'nun yanında aynı kalitede bir adam daha şart zaten.

Gerçek oldumu böyle birşey ; :SS:

Spor haberleri , Futbol , fenerbahçe , galatasaray , beşiktaş , stsl , haber | Maraton.com.tr |

Melo'nun Avrupa'da ve Galatasaray'da kazandığı parayı bu futbolu ile Brezilya'da alamayacağını iddia eden Prado, Melo'ya "En iyisi sen Avrupa'da kal" tavsiyesinde bulundu.

Bu sözlere çok sert yanıt veren Melo, gazeteci Prado'ya "Sen Brezilya basınının yüz karasısın." yanıtını verdi.

Evet oldu..Bikaç gün evvel korkarak yazmıştım Ama;

meloculardan ses çıkmadı hayret:confused::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt