Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o zaman bu ab işi olursa baketbol ve voleybol gibi sporlarda da uygulanır...

Herkez bilyior. AIHM onay verir. Hukuki acidan hic bi neden yok, baska bi cvp gelmesini...bunu herkez bilyior...TFF'de dahil.

Nihat Kahveci 2004 yılından sonra yabancı statüsünde oynamış , yanlış mı biliyorum ?

Burayı gördükleri an başlığı yok ederler :asd:

Ab konusu olursa zaten 6+0+4 ün bi anlami kalmaz, YD futboldan anlamadığı burdan belli işte

Tüpçünün Ab statüsüne onay vereceğini düşünmüyorum bence 6+2 yapar ama AB statüsüne evet demez.

Federasyonla çözmek kısa sürede işi hallleder. AIHM ye başvurmak için önce iç mahkemeler gerekebilir. Ondan sonra tahkim kararları(anayasal karar falan muhabbeti) ondan sonra AIHM oda ne kadar sürer(drogba ve wes başvursa nihat kadar uzun sürermi?) yani bişeyler bişeyler. ama ben AB olsada sınır konsun isterim ne bileyim full yabancı kadro hoşuma gitmiyor. zorda olsa yerli denenmeli. kazanılmalı. 6+2+sınırsız ab olabilir.

dün sedat doğan mı ne dedin bu 6+2+sınırsız olması lazım dedi bizde genç yabancı bulup yetiştirip satabiliriz bu iş artık ticaret dedi aslında çokta mntıklı. sınırsız olursa gençleri keşfedip alım satım bile yapılabilir..

elindeqi iyi türk oyuncularida avrupaya satabiliriz. futbolculariz gelişim gösterir en azindan

sedat dogan emin konuşuyor. bizimkilerde aihm ye daha gitmedigine göre bu işin oluru var.:yenieek:

Herkez bilyior. AIHM onay verir. Hukuki acidan hic bi neden yok, baska bi cvp gelmesini...bunu herkez bilyior...TFF'de dahil.

Ya size ne diyorum sabah'tan beri; Bu AIHM olayi tamamen psikolojik baski TFF'ye. Yoksa baskan ve Aribogan gidip Demirören'le görüsmezdi iki de bir. Ayrica uzun sürecegi icin simdiye kadar bsavurmustuk bile.

Ha son care olarak yine basvurulur o farkli ama simdilik baski amacli.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bizimkiler erken olduğunu bilsə direk mahkemeye gider zaten. Tüpçü koltukta kalmak için taviz verecek.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nihat'ın kararı 1 ay da çıkmış galiba, yanlış bilgilendirilmediysem tabi:)

Yasin Pehlivan Bursaspor'da.

17487_genis.jpg

Bursaspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi

FİFA Konfederasyon kupasının iptal edilmesinin sözkonusu olmadığını açııkladı.

Gerisi bizdekine benzer siyasi gelişmeler ve analiz..

[GG]Brezilya da 20 centlik toplu taşıma zammı için başlayan gösterilerin federasyon kupası masraflarını da protestoya dönmesiyle, hükümet 20centlik zam kararını geriye çekmesine rağmen , FİFA konfederasyon kupasının devam edeceğini açıklayarak ateşe benzin dökmeye devam ediyor...

Aynı şekilde endonezyada da akaryakıt zammı için sunî olaylar ciddi boyutta devam ediyor. muhalefet durduk yere adil seçim için çığırtkanlık yapmaya başlarken Endonezya hükümeti Fetva ile Gösteri yasağı getirmeye hazırlanıyormuş.

Burada dikkat çekici nokta 2008 krizinin teğet geçerek faiz politikasını bozamadığı iki ülke Türkiye Ve Brezilya....[/GG]

Burayı gördükleri an başlığı yok ederler :asd:

Ab konusu olursa zaten 6+0+4 ün bi anlami kalmaz, YD futboldan anlamadığı burdan belli işte

O konuya söyle birsey yazsana; Son dakika beyler. Cok ciddi bi duyum aldim saat 02:00de burda olun, aciklamak istiyorum. Hocamiz büyük ihtimalle yabanci ve nzm aciklanacagi bile belliymis.

Ya size ne diyorum sabah'tan beri; Bu AIHM olayi tamamen psikolojik baski TFF'ye. Yoksa baskan ve Aribogan gidip Demirören'le görüsmezdi iki de bir. Ayrica uzun sürecegi icin simdiye kadar bsavurmustuk bile.

Ha son care olarak yine basvurulur o farkli ama simdilik baski amacli.

Cakdirma Panpa

THis time we bluffinnn to TFF

20121020233629!Pokerface.jpg

(er yada genc yine sonuc alirizda...böyle daha cabuk olur :D =

Yine söylüyorum, Tüpçü AB statüsüne onay vermiyecek ama 6+2+2 ye kesin onay vericek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt