Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Almanlar dolmus buraya. :):)

i-bd243c4f1fa6c4648dd5ed473b6ba9c2-bier.jpg

Prost! :ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

Bugün Fransa - Gana ve ABD - İspanya maçlarını stadımızda izledim.

Gana'da pek çok göze çarpan bir oyuncu yoktu.Sadece Abdul Rahman Baba - Oyuncu profili - transfermarkt.tr vardı.Sonradan oyuna girdi ve asistini yaptı.Az süre aldı ama oyuna biraz hareketlilik getirdi.

Fransa'da Florian Thauvin - Oyuncu profili - transfermarkt.tr etkiliydi.Burada ofansif orta olarak gözüküyor ama her iki kanattan da yardırdı.Potansiyeli yüksek bence.

Sol bek Lucas Digne - Oyuncu profili - transfermarkt.tr kaliteli , dengeli bir sol bek.

Gelelim asıl maça.

Abd de sadece Luis Gil - Oyuncu profili - transfermarkt.tr biraz göze çarptı , güzelde bir gol attı.

İspanya'da hemen hemen herkes harikaydı.:cool:

Orta sahada Óliver Torres - Oyuncu profili - transfermarkt.tr takımı iyi yönetti.

Fakat şüphesiz maçın yıldızı Gerard Deulofeu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr .Barçadan bir yıldız daha doğuyor.:cool:

Helal

Dikkatli okuyun yazdıklarımı amatör küme topçusu demedim , hemen hemen sıfıra yakın olan pozisyon bilgisinden , olmayan hava hakimiyetinden , birebirde yaptığı zamanlama yani timing hatalarından dolayı kötü bir oyuncu zaten birde hızı ve az olan oyun kurma becerisi olmasa amatör kümede oynar dedim.

Bunların arasında yanlış bir kısım varsa söyleyin ve kanıtlayın.

Semih ile Dany bir değil ayrıca Semih 22 , Dany 27 yaşında arada 5 yıl gibi stoperler için baya önemli bir süre zarfı var ve bildiğiniz üzere bir oyuncunun oyununu olgunlaştırdığı zamanların başlangıcıdır 26-27 yaşları , Dany en olgun oyununu oynuyor şuan daha iyisi asla olmayacak ancak Semih daha genç , 26-27 yaşına geldiğinde Dany'den çok çok daha iyi olacak.

Bu sene Semih'in CL'de Real maçları dışında pek bir sıkıntı çıkardığını da görmedim şahsen bırakın da oda olsun Real Madrid yani.

Bunun da nedeni tecrübesizlik , bunu da oynaya oynaya çözecek Semih. :yenieek:

Ben de semih in daha iyiye ye gideceğini düşünüyorum, semih karşıtı filan da değilim yanlış anlaşılmasın.

Ama dany nin pozisyon bilgisi de sıfıra yakın filan değil.Evet hava hakimiyeti semih in daha iyi, ama açık alanda yakalansalar hangisine daha çok güvenirsin, ya da omuz omuza bir mücadelede hangisi daha iyidir, ayakta kalır dersin.Sonuç olarak bence ikisi de ana stoperin yanında işçi stoperdir, dany bu işi daha iyi yapar bana göre.

İşte diyorum ki eğer daha iyisini alma imkanım var, sınır yok ne diye semih i oynatayım, gider brezilya dan dede yi getiririm mesela chedjou nun yanına.

Gana'da pek çok göze çarpan bir oyuncu yoktu.Sadece Abdul Rahman Baba - Oyuncu profili - transfermarkt.tr vardı.Sonradan oyuna girdi ve asistini yaptı.Az süre aldı ama oyuna biraz hareketlilik getirdi.

Fransa'da Florian Thauvin - Oyuncu profili - transfermarkt.tr etkiliydi.Burada ofansif orta olarak gözüküyor ama her iki kanattan da yardırdı.Potansiyeli yüksek bence.

Sol bek Lucas Digne - Oyuncu profili - transfermarkt.tr kaliteli , dengeli bir sol bek.

Gelelim asıl maça.

Abd de sadece Luis Gil - Oyuncu profili - transfermarkt.tr biraz göze çarptı , güzelde bir gol attı.

Orta sahada Óliver Torres - Oyuncu profili - transfermarkt.tr takımı iyi yönetti.

Fakat şüphesiz maçın yıldızı Gerard Deulofeu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr .Barçadan bir yıldız daha doğuyor.:cool:

Jese'yi nasil unutursun nasil be nasil.

ab statüsü gelirse bizde yabancı olaak oynayacak bir muslera olacak galiba

Hocam dediğiniz gibi sadece bu sezon için oda belki ucu ucuna Dany birazcık önde , onunda nedenleri belli söylediğim gibi düzensiz ve istikrarsız bir defans hattından dolayı Ujfa'nın olmayışından dolayı Semih kötü etkilendi , hem Dany ile arasında 5 yıllık bir tecrübe farkı var. :yenieek:

Burak konusunu ise zaman gösterecek dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım ama bence Burak bizimle jübile yapmalı :yenieek:

sınır olmasa ve burak a 20 milyon euroluk teklif gelse kalsın bizimle, jübile yapsın der misin?

Gelelim asıl maça.

Hocam ne yaptın , Abdul Rahman Baba oyuna girdi mi sonradan , izlemedim Gana maçını da tam olarak ?

Thauvin ve Digne zaten imkansız baya yüksek bonservisleri , Luis Gil hakkında bilgim yok ama olabilir , Oliver Torres belki olabilir oda bu yaşta ki bir oyuncuya çıkarıp 10 Mn €'ya yakın veya 10 Mn € bir bedel verirsek ki o da zor hatta imkansız , Deulofeu'ya hiç girmiyorum zaten adam mükemmel , bunu bize yedirmezler ama sanırım Barça'dan ayrılacak.

Aralarından Baba ve Gil olabilir bence sadece.

Ben de semih in daha iyiye ye gideceğini düşünüyorum, semih karşıtı filan da değilim yanlış anlaşılmasın.

Ama dany nin pozisyon bilgisi de sıfıra yakın filan değil.Evet hava hakimiyeti semih in daha iyi, ama açık alanda yakalansalar hangisine daha çok güvenirsin, ya da omuz omuza bir mücadelede hangisi daha iyidir, ayakta kalır dersin.Sonuç olarak bence ikisi de ana stoperin yanında işçi stoperdir, dany bu işi daha iyi yapar bana göre.

İşte diyorum ki eğer daha iyisini alma imkanım var, sınır yok ne diye semih i oynatayım, gider brezilya dan dede yi getiririm mesela chedjou nun yanına.

Orası öyle Dede gelirse tabi ki harika olur fakat , dediğim gibi şuan Dany'nin en iyi oyunu , Semih'in belki de en vasat oyunundan çok az farkla iyi dediğim mesele bu Semih 1-2 sezon daha CL görsün sonra görün onu siz :yenieek:

Bende Semih'in üstünde durup yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt