Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan yanlış anlama beni ama her tartışmada sen varsın biraz uslu dur arkadaş...:)

Aynen. Iyi isler. Bi kiz arkadasin var ise. Hep yaninda olursan bi zaman sonra sıkılr. Bu tür olaylar ile, senin kendine daha cok baglar.

veya transfer'de sizin lehinize olusur durumlar :asd:

şimdi farfan ı düşünsene.tabi bilmiyoruz ne kadar mesafe katedildiğini ama adamın kafa karışmıştır.aklım almıyor bu işleri.zaten bu yüzden benden üst düzey yönetici olmaz.

Hakan yanlış anlama beni ama her tartışmada sen varsın biraz uslu dur arkadaş...:)

Ben tartismiyorum ki. Gecmis sayfalari ac oku. Arkadas takti sacmalayip duruyor iste. Yok Hakan hic ceza aldimi, yok neden olumsuz konusuyorsun, yok alman panzeri. Dün de baska bir üye'ye bu saatlerde kus demisti ve tartismaya neden olmustu.

Ben gülüp geciyorum. Ayrica en son kiminle tartistim onu bile bilmiyorum. (belki sen hatirliyorsundur, yardimci olabilirsin) Tabi herkes icin tartisma kelimesinin farkli bir anlami var. bana göre forumda 7/24 tartisma var.

Başkan sadece ilgilendik dedi Kerim Frei hakkında artık bu lafı nereye çekersen cek...

Şu nba logosundaki silüet var ya, eveet jerry west

Tarihe hep şaşkın kalmışımdır.

niye ki? -nolacak hayatımın golünü ben kendi kaleme attım.

Kendimi hep kendime benzetiyorum.

Şimdi bu herkese salça olan arkadaşa ceza vermeyecek misiniz ey modlar.Raporladım da.Yeter her gün aynı terane.

Ben tartismiyorum ki. Gecmis sayfalari ac oku. Arkadas takti sacmalayip duruyor iste. Yok Hakan hic ceza aldimi, yok neden olumsuz konusuyorsun, yok alman panzeri. Dün de baska bir üye'ye bu saatlerde kus demisti ve tartismaya neden olmustu.

Biraz sorunlu galiba. Ben gülüp geciyorum. Ayrica en son kiminle tartistim onu bile bilmiyorum. (belki sen hatirliyorsundur, yardimci olabilirsin) Tabi herkes icin tartisma kelimesinin farkli bir anlami var. bana göre forumda 7/24 tartisma var.

En son benimle atıştın biraz...:)

Aldım hepiciğini, kompany, yaya, luiz.. sattım ronaldosunu. kafamda tepişen iki fil var. Hakan Delikanli

şimdi farfan ı düşünsene.tabi bilmiyoruz ne kadar mesafe katedildiğini ama adamın kafa karışmıştır.aklım almıyor bu işleri.zaten bu yüzden benden üst düzey yönetici olmaz.

Sen ve Arkadas Mehmet , diyelim Hakana Elma satmak istiyorsunz.*

Sen 5€ istiyorsun. Hakan ama 4 vermek istiyor en fazla.

sen Hayir diyorsun...

ondan sonra bakiyorsun ki...Hakan Mehmete gitmis. Mehmet bunlari 4'ya satiyor. Mehmetinkiler biraz daha kötü gibi, ama daha ucuza.

Hakan da Mehmete gidiyor..

sen ama elindeki elma yi satman lazim.

diyorsun ki Hakana hadi 4 olsun.

Hersey Kazanc degil. Bazen "kazanz ve zarari" hespalaman lazim.

Sen Hakana satmasaydin: -4 € yapiyordun, veya -3 -2 ... durma göre

Baska birisi gitmedi sürece pazarlama yaparsin...ama nezamnd baska birisini gitdini gördün an "psikolojik olarak"...evyahh "mal elimde kalirsa" ne olacak...bari inimde isi garantiye alim dersin...

_______

*isimler hayalperest isimler, ve gercek veya GSC üyeleri ile hic bi baglantilari yokdur. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt