Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu şu aysal bavulunu toplasın gitsinciler az ergenliği trollugu bıraksın gitsin bir hava alsın

O stat 1 senede bitmez. Ayrica insaat da hemen baslamaz. Kabul edilecekse de adam gibi bir anlasma görmek isterim ben.

Neden Besiktas´i ihya ediyoruz biz? 50.000 kisilik statlarin gelirini tahmin edebiliyormusunuz? Neden yapalim ki bunu?

1. Gelirin yarisini versinler. Inönü´den kazandiklarindan 1 kurus fazla kazanamazlar. Enayi miyiz biz? Onlar akilli mi?

2. 8 mac oynanir, ama sonradan insaat bitmedi bi daha oynayalim denemez. Anlasma net olmali.

3. Taraftarin arkasindan cakalca "Konustuk anlastik, hayirli olsun" denemez. Tepki büyük olur.

Televizyondan öyle görünüyor işte, (kupa maçlarına bile gittim geçen sezon), bu sezon da kombinem var. Neden çekelim ki sıkıntıları yine onu anlamıyorum ben ?

Ben komik toprak yolları aşarak ulaştığım Olimpiyat'ta dürbün ve radyo ile maç izlerken beni düşünüyor muydu ayrıca kimse ?

aynen öyle,,,belediye otobüslerinde içimiz dışımız toprak olurdu stada gidene kadar bizim suçumuz neydi ,İnönü bize açılmamıştı o zaman ben bu işi hazmedemiyorum arkadaş

O stat 1 senede bitmez. Ayrica insaat da hemen baslamaz. Kabul edilecekse de adam gibi bir anlasma görmek isterim ben.

Neden Besiktas´i ihya ediyoruz biz? 50.000 kisilik statlarin gelirini tahmin edebiliyormusunuz? Neden yapalim ki bunu?

1. Gelirin yarisini versinler. Inönü´den kazandiklarindan 1 kurus fazla kazanamazlar. Enayi miyiz biz? Onlar akilli mi?

2. 8 mac oynanir, ama sonradan insaat bitmedi bi daha oynayalim denemez. Anlasma net olmali.

3. Taraftarin arkasindan cakalca "Konustuk anlastik, hayirli olsun" denemez. Tepki büyük olur.

Ne zaman nasıl olur bu tepki ? 45 bin kombine satmışsın zaten.

Zemin düzeldi diyenler dünkü fransa maçını izlememislerdir

Kaleci degajinda bile çim kalkiyordu

Eğer bjk ya stadı verirse aysal en az Azize kadar nefret ederim kendisinden

bjk'nin bizim statta oynamasinin tek yolu tribun gelirlerini gs'nin almasidir baska sekilde imkan dairesinde degil.

Wanyama haberini göremedim. Adamı merak ettim, hakkındaki yorumları da.

herkes ayagini denk alsin

kulübün sahibi taraftardir

adnan öztürkleri yönetimden atarak böle islere girismeye kalmasin

aysal bey

1-2 fazla ihale alicam diye:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

UA dan aciklama bekliyorum

sakasi bile olamaz

aysal bey

sakasi bile olamaz

açıklayıcı birşeyler yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz bu isyanının sebebini anlayamadık ? bence sen farklı şeylerin peşindesin gibime geliyor

Ne zaman nasıl olur bu tepki ? 45 bin kombine satmışsın zaten.

Ünal Aysal yipranir. Kombine satilmis olabilir, takimi satacak degil taraftar herhalde. Ama Baskana tepki olur.

Bu stadin 1 senede bitmeyecegini 3 yasindaki cocuk bilir. Hangi stat 1 senede bitmis ki? Imkansiz bu.

Bu süre zarfinda neden zengin ediyoruz biz Besiktas´i? Madem oynayacak stat istiyorlar, para demeyecekler. Verecekler gelirin yarisini.

Diyorum ya, anlasma net olmali. 8 mactan fazla olmaz, ayrica Inönü´den kazandiklarindan 1 kurus fazla kazanamazlar.

Madem bir anlasma olacak, 2 taraf da memnun olacak. Besiktas bunu kabul etmiyorsa biz neden edecegiz?

Diyecekler ki, "Evet 8 mac oynayacaklar, ama bizde su kadar para kazanacagiz". Iki taraf icin de karli olmali.

çarşı grubunu severim açıkçası stadın ortak kullanılması konusunda ben pozitifim :) hatta stadyumda beşiktaşlılarla fenerbahçelilerle birlikte maç izleme hayalim var ama o çoook uzak ihtimal tabi :)

aysal bey

sakasi bile olamaz

drogba sneijder alınca büyük başkan adamsın başkan deyip en ufak bir şeyde istifa diye yırtınan senın gibi nankorler değil kulubun sahibi işine bak

aysal bey

sakasi bile olamaz

sen kimsin ki ?

aysaldan çok mu biliyorsun?

2 tarafatarvari açıklama yatı diye ..

adnan öztürk klübe zarar veriyordu ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt