Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Eleştirirken sadece burasının galatasaray forumu olduğunu siyasetin burasının yeri olmadığını inandığım için tepki gösterdim..Bu forumda her görüşten insanlar var.Buda son derece normal.Burada aslolanın galatasaray olması gerekir.

Galatasaray kongresinde febeli ali koça çarşıya falan oy atmak saçmalığın daniskası , en az sizin yanlış bilgilere dayanarak kurduğunuz komplo kadar

Bu parçalar gazeteciler tarafından değil , dışarı servis edilmek için içerden birisi tarafından parçalar yanyana koyulup fotoğraflandı ..

BUNUN ADI KOMPLO VE İHANETTİR. YAPAN DA HAİNDİR. Kimliği tespit edilip ibret için cezalandırılmalıdır.

Hangi dilde ve nerede olursa olsun bu gerçek değişmez.

yahu ali koçun niye yazıldığını biliyorum heralde benim demek istediğim sportif bir olaya siyaseti karıştırmak yersiz diyorum ama birisi bunu yaptıysa da altında hemn birley aramak da yersiz

sorun burda zaten bence. siyaset konu degil diyorum bende :) neyse uzatmanin anlami yok. bazilari siyaset olarak bakdigina göre saygi görmem gerekir ve o zamanda hakli olarakda bu konunun burda yeri olmadigini hem fikiriz. ve NOKTA!

Transfer Nöbeti

yahu ali koçun niye yazıldığını biliyorum heralde benim demek istediğim sportif bir olaya siyaseti karıştırmak yersiz diyorum ama birisi bunu yaptıysa da altında hemn birley aramak da yersiz

Sen şikebahçe'nin niye ceza almadığını bilmiyorsun herhalde.

Malesef türkiye'de işler böyle dönüyor, trabzon veya biz o durumda olsaydık federasyon veya o yasalar değişirmiydi?

Arkadaşlar Eleştirirken sadece burasının galatasaray forumu olduğunu siyasetin burasının yeri olmadığını inandığım için tepki gösterdim..Bu forumda her görüşten insanlar var.Buda son derece normal.Burada aslolanın galatasaray olması gerekir.

yuru git ya ortaligi karistirdin sonra cik asil olan galatasaraydir de birak bu ayaklari.

Hoşbulduk..Memlekete gittik sadıçlık yaptık bitkiniz. Gündemden bihaberiz:)

Başkan AB statüsü diyor ama bu admaları alıyorsak LAFTA statüsüne yoğunlaşalım:)

Demirörenle kahve içmiş başkan 2 gün önce, AB statüsüne sıcak baktı falan dedi. Bizim yöneticiler de aynı şeyi diyorlar. Ama bana oyalama gibi geldi. Değişen bişey olmiycak.

Sen şikebahçe'nin niye ceza almadığını bilmiyorsun herhalde.

Malesef türkiye'de işler böyle dönüyor, trabzon veya biz o durumda olsaydık federasyon veya o yasalar değişirmiydi?

fenerin niye ceza almadığı, başbakanın neden kişilerle kurumlar ayrılmalı dediğiyle ilgili de bir sürü iddia var , neyse uzatmayalım

Bizdeki scout ekibi maçları nasıl izliyor acaba:confused:

kötülediğim için değil ama;

Fransa'dan Chedjou

Sivas'tan Erman

2 senedir ismi geçen Carlinhos'u

filan futbol bilgisi olan maç seyretmeyi seven adamlarda söylerdi sana maaş vermene gerek kalmadan
emrah bizim alt yapilar amca dayi torun kuzen amcaoglu sistemi ile isleiyor onun icin alt yapidan gelen sabri aydin emreler adam muamelesi goruyo iste. scout desen zaten rezalet.bizi arap ve rus sistemi paklar,ver parayi al adami

menemene tuz at :sad007:

PSG ve Monaco'nun transfer etmek istediği Cabaye, Daily Mail'in haberine göre, "Bana Kebab diye seslenmesi akıl alır gibi değil" ifadelerini kullandı.

Bunlar da herkese salça oluyor arkadaş. Cabaye'yi de biz alalım mübarekler..Sizde bir dolu adam var işte.

igor denisov anzhi'ye transfer olmus 15 milyon euro karsiliginda cok begendigim baba orta sahalardan biriydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt