Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Find ich gut. Wir brauchen das Geld und Farfan ist voll schlecht. beğenmiyorlar sanırım translate'den anlayabildiğim kadarıyla :)

ördek bu anlamda "Asparagas" oliyor cevirmesi.

almanca'da "Zeitungsente" diyorlar... Gazte Ördegi...yani gazete aspargasiii

yanlız melo inler selçuk ortasahasını 3 sene bozma her kulvarda fark at.

Arif Ulu 3.2m € dedigin dogru, ama eski kontrati. Yeni kontrati cok daha farkli. Yaklasik 3 milyon net aliyor.

Farfan'in serbest kalma maddesi 15 milyon euro. Schalke niye 8'e satiyormus? Ayrica cok iddiali olduklarini acikladilar. Üstüne sol kanat'a Farfan kalitesin'de adam alinmaz ise zorlanacaklarini dile getirdiler.

Pek ihtimal vermiyorum. 15 olan futbolcu 8'e kulüp tarafindan birakilacagina ihtimal veremiyorum. Üstelik bu sözler sonrasi.

CR7 nin serbest kalma maddesi 1 MR€.. 500 M€ ya taliplisi çıkarsa neden 500 e verdiler gibi oldu bu...

Kulübün rızası dışında gitmek isterse diye sadece tedbir maddesinden ibaret o...

Hayir net 3,2 kazaniyor diye biliyorum. Zaten bunuda az buldugu icin uzatmak istememisti, 6 istiyordu ama 3'e anlasildi heralde.

Ayrica 3.2 - 1.45 yapmalisin, hesap yanlis ama zaten net aldigi rakam 3.2. Yinede simdi arastiriyorum.

dogru. bidaha bakdim...6 aliyormus brüt.

renkdaşlar var mı haber falan.?? bu arada herkes muhasebeci olmuş yine hayırdır?:asd:

forumda eski bir yöneticinin oğlu vardı nerelerde o bir ara babası oğlumdan habersiz giriyorum diye takılıyordu burda :D

Muslera

Eboue Semih Chedjou Zekeriya

Melo

Nani - - - - - - - Selçuk

Sneijder

Farfan - Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt