Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farfan'in serbest kalma maddesi 15 milyon euro. Schalke niye 8'e satiyormus? Ayrica cok iddiali olduklarini acikladilar. Üstüne sol kanat'a Farfan kalitesin'de adam alinmaz ise zorlanacaklarini dile getirdiler.
Pek ihtimal vermiyorum. 15 olan futbolcu 8'e kulüp tarafindan birakilacagina ihtimal veremiyorum. Üstelik bu sözler sonrasi.
Hayir net 3,2 kazaniyor diye biliyorum. Zaten bunuda az buldugu icin uzatmak istememisti, 6 istiyordu ama 3'e anlasildi heralde.
Ayrica 3.2 - 1.45 yapmalisin, hesap yanlis ama zaten net aldigi rakam 3.2. Yinede simdi arastiriyorum.
3.2'nin %45 nasıl 1.45 oluyor ?
CR7 nin serbest kalma maddesi 1 MR€.. 500 M€ ya taliplisi çıkarsa neden 500 e verdiler gibi oldu bu...
Kulübün rızası dışında gitmek isterse diye sadece tedbir maddesinden ibaret o...
P = G · p
P= 3,2*0,45
= 1,44
Yanlis!
1,44 = 45 % oluyor
Yani 3,2 - 1,44 yapmalisin daha.
Yani 1,76
(Ama bu rakamlar zaten anlis eski kontrat)

Yanlis!
1,44 = 45 % oluyor
Yani 3,2 - 1,44 yapmalisin daha.
Yani 1,76
(Ama bu rakamlar zaten anlis eski kontrat)
bu hesaplamalar kim için ve kaynak ne![]()
CR7 nin serbest kalma maddesi 1 MR€.. 500 M€ ya taliplisi çıkarsa neden 500 e verdiler gibi oldu bu...
Kulübün rızası dışında gitmek isterse diye sadece tedbir maddesinden ibaret o...
Hic alakasi yok. Sifir.