Mehmet Koca
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2010
- 790
- 0
- 1.126
Transfer Nöbeti
Brezilya inanılmaz başladı oyuna
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Brezilya inanılmaz başladı oyuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bölücüler iş başında mı yine
brezilyaya gitsinler orayıda karıştırmışlar güzel teşvik olur siyonistlere yardım
evet ya erkek sormuştum ben bayanlarda kazandığımızı biliyorum.
Bence taksime çık.daha faydalı olur.huzur kalmadı nasıl olsa ülkede
karanfil veren vatandaşa tomalarla su sıkan polisi savunmaya devam edin aferim aynen devam
brezilyaya gitsinler orayıda karıştırmışlar güzel teşvik olur siyonistlere yardım
Sen ne sacmaliyon?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne diyon la yumuduk
Ne diyosunuz doğru söyluyor adam.
Bu memlekette artık ekmek kalmadı bu karışık uzatmalı işlere
Bence taksime çık.daha faydalı olur.huzur kalmadı nasıl olsa ülkede
karanfil veren vatandaşa tomalarla su sıkan polisi savunmaya devam edin aferim aynen devam
Yine provakatör çıktı arkadaş.adam gelip yazmasa hiç bişey olmayacakNerede o demin burası transfer nöbeti yağ diye ağlayanlar? Şimdi bunu beğenmesini biliyorsunuz.
Melo melo diye deli divane oluyoruz fakat adam konfederasyon kupasında bile milli takım kadrosuna giremiyor
Nerede o demin burası transfer nöbeti yağ diye ağlayanlar? Şimdi bunu beğenmesini biliyorsunuz.
Ne o masumlaştınız birden.yakıp yıkarken çok zevk alıyordunuz ama.Bu para bizden çıkıyor beyefendi anla artık.