Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sen demin de ortalığı karıştırmıştın. Pusuda mı bekliyorsun?

Tiksinti geldi arkadaş.sizden çıktı tamammı ilk unutma bunu.sizin yazdıklarınıza tepki koyun camı karıştırmış oluyorum.güzell

Ne o masumlaştınız birden.yakıp yıkarken çok zevk alıyordunuz ama.Bu para bizden çıkıyor beyefendi anla artık.

Yoo,olayların basından alalım,nasıl cıktı bu olaylar,vatandas mı polise saldırdı,o parkta 3-5 tane genc kalıyordu,senin polisin o gencleri uykusundan kaldırdı müdahale etti,b.k mu vardı o an müdahale etti polis ha,cahil cahil savunuyosun hala,makarnaya tav olan tiplerdensin anlaşılan...

Bende izledim karanfil olayını,,

Sokak arasından taş atsınlar, tomanın yanında 2 kişi karanfil verdi diye, taş atanlara su sıkmanın adı,karanfilcilere su sıktı mı oldu...

Provakörtlerle sade vatandaşı bir tutmayın artık,bu olaydan nemalan insanlarda var en başından beri,bu adamları savunuyorsanız yazıklar olsun

Yoo,olayların basından alalım,nasıl cıktı bu olaylar,vatandas mı polise saldırdı,o parkta 3-5 tane genc kalıyordu,senin polisin o gencleri uykusundan kaldırdı müdahale etti,b.k mu vardı o an müdahale etti polis ha,cahil cahil savunuyosun hala,makarnaya tav olan tiplerdensin anlaşılan...

Olay gezi parkı olayı değildi ve hala da değil.Ayrıca maakarna ya tav olsam sizin gibi tabak tencere çalarım

Tiksinti geldi arkadaş.sizden çıktı tamammı ilk unutma bunu.sizin yazdıklarınıza tepki koyun camı karıştırmış oluyorum.güzell

Hayır demin burası transfer nöbeti bunları konuşmayın diye ağlıyordun? Ne bu çelişki? Kimsenin birşey yazdığı yoktu orda. Uzatmayın diyip 5 dk sonra ortamı geren sensin onu diyorum. Neyse cevap vermiycem bir daha konu uzamasın.

Provakörtlerle sade vatandaşı bir tutmayın artık,bu olaydan nemalan insanlarda var en başından beri,bu adamları savunuyorsanız yazıklar olsun

Sade vatandaşlar adam gibi anıtın dibinde termosundan çayını içiyo..

Sizin gibi provakasyon için işini yapanların ayağına dolaşmıyolar..

tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif

ayır demin burası transfer nöbeti bunları konuşmayın diye ağlıyordun? Ne bu çelişki? Kimsenin birşey yazdığı yoktu orda. Uzatmayın diyip 5 dk sonra ortamı geren sensin onu diyorum. Neyse cevap vermiycem bir daha konu uzamasın.

İyi oku geçmişi.kim yazmış ilk önce iyi bak.

Modlar nerde? provokatörler cirit atıyor nöbette.

:confused:

Fenerbahçe'nin 2 yıldızını, Meireles ve Krasic'i İtalyan Serie A'nın güçlü ekibi Napoli'ninistediği iddia edildi.

forumun boku çıktı raporlayın şu seviyesiz adamı

bravo modlar gökmen'in gazetesi myc sebebi ama Eren Kaya adlı zatın yaptıkları ...

Yazılan mesajlardan muhabbetten midem bulandı yemin ediyorum. Başlığın içine etmeyin gözünüzü sevim. Taksim konuşuyorsanız konusu var. Veya gidin özelden konuşun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt