Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia'nın ısınma süresi çok fazla olur . Ayrıca Sevilla'da son izledğimde takımdaki en diri isimdi baya baya kurt havasındaydı(yaşı 30 melo ile gerçi)

Yalnız en baba stoper oynar gibi.Sağ bek olmaz orası daha gerekli gibi sınırlama var ama joker misali işte

bilmiyorum aklımı forvetten alamıyorum.Her şeyden önce forvet şart.

Forvet zaten alınır. Bir yabancı daha alınacak, orta sahaya. Bence en iyi tercih mbia, bonservisi de elinde. Bu fırsatı kaçırmamalıyız, dediğin gibi tam bir joker.

Ayrıca CL'de bu yumuşak orta sahayla bizi Dortmund falan tank gibi ezer geçer. Böyle diri, sert bir adam lazım orta alana

İstediğimiz yaratıcılığı katamaz zaten sorun orta sahanin merkezindeki verimsizlik şuan yanlışmıyım ?

Dogru. Mbia kotu adam degil hatta dunya kupasinda o rezil takimda bile parlamisti. Ama klasik guclu, yirtici, okuz gibi bir adam. Ince isler yapmasi beklenemez.

Diye biliyorum tabii yuzeysel biraz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Mbia bonservissiz gelecek, eğer iyi bir yıllık ücret ile de anlaşırsak, stoper-ortasaha rotasyonu için çok iyi hamle olur.

Yedek de kalabilir gerektiğinde.

SAYGI DUYUN
dd0efa1070276d04eed84d9fb4d2c44f.jpg

embiya daha 2 ay önce sevilla ile uefayı aldı

bu adam nasıl bu kadar zaman serbest kalmıs enteresan

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qJUCz3lvim4[/media]

Bahsedilen Mbia, Marsilya'da hem stoper hem ön libero oynayan adam mı?

Mbia geçen sene Sevilla'ya uefayı kazandıran adamlardan biriydi.Hava toplarında inanılmaz etkili,fizik gücü üst düzey bi eleman bedavaya alınma durumu varsa kaçırmayalım.Ön liberya da stopere de iyi alternatif olur.

Mbia bonservissiz gelecek, eğer iyi bir yıllık ücret ile de anlaşırsak, stoper-ortasaha rotasyonu için çok iyi hamle olur.

Yedek de kalabilir gerektiğinde.

Tamamda orta sahada ciddi sıkıntı yaşıyoruz mesela Song olsaydı biraz daha teknik bir oyuncu ama Mbia tamamen defansif hamle yine Selçuk'un toparlanmasını bekleyerek izleriz maçları eğer daha fazla ofansa çıkarmak gibi düşüncesi varsa Selçuk'u Prandellinin Mbianin defansif katkısı artı değer sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt