Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia yedek bekler, stoper oynar, orta saha oynar, cok teknik fln degil gibi hayvan gibi mucadele eder. Direk 11 e aliyor olsak soru isareti ama degisik ve guzel bir alternatifleme hamlesi olabilir. Cl de, Melo-Mbia ortayi tutar. Chedjou yokken stoper oynar fln.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Mbia gelirse çok yerinde bir transfer olur.Tam joker oyuncu ama ben ortasaha için alıncağını düşünüyorum.Orta saha da top kesen,defansa yardım eden Melo dışında oyuncu yok.Arada Meloyu dinlendirmek içinde kullanılabilir.Marsilya'daki formunu yakalarsa efsane olur zaten.

Ya mesela bir derbide ön geçtik kenarda Mbia var. al 75d filan Sneijdr ya da Bruma'nın yrine mesla tutsun ortasahayı.

Hava toplarında da çok iyidir.

aynen,orta sahaya müthis direnc katar

selcuk ve melonun da defansif yükünü azaltır

az öncede söyledim bjk de atibanın yaptıgı görevi yapar bizde

atibanın 1 tık üstü diyebilirim

yalnız bu kadar zaman nasıl bosta kalmıs anlamadım

sakatlıgı felan yoktur umarım

Bende sasirdim acikcasi. Ben QPR den kiralik oldugunu bilmiyordum, Sevilla nin topcusu diye saniyordum.

Gercekten enteresen QPR bunu niye birakmis, Tam EPL'lik adam.

Yaş 28 bir defansif orta saha daha.

Şaka mı bu ? Rüyada falanmıyım ?

2 sene üst üste şampiyon olan gruplardan çıkan GS üzerine koyup ligi sürklase etmesi beklenirken

Bildiğin Bağkur emeklisi takım oluyoruz.

Çokmu zordu adım adım gençleştirme.

Melo 2 sene vereceğini verdi.

Selcugun Burakın sözleşmeleri devam ediodu yanlış hatırlamıosam.

bu takıma 23-26 yaş arası topçu alınması yasak herhalde ?

Brumadan ağzı yandı diye başkan nerede kariyerinin sonlarına gelmiş adam varsa onları topluyor...

Yok abi bizden adam olmaz.

GS daha da beter olucak maalesef bu oyuncu transferleri ve kontratları ile..

Takımda defans ve defansif orta sahadan başka bişi yok alayı yaşlı...

Yönetim değişse ne olucak bundan sonra oyuncuların alayının 3m euroluk garanti ücretden mukavelesi var alayı 2 yıllık en az yeni yönetim ne yapabilir..

Ben bu takımdan umudu gün geçtikçe kesiyorum.

Ve korkuyorum.

BJK çok doğru hamleler yapıyor. Takımları genç sayılır.

Gökhan necip ismail gelirse linnens pedro

kerim oğuzhan veli cenk mustafa hepsi 22 26 yas arası

Bu adamların o stadları biterse 2-3 yıl nal toplatırlar herkese...

FB çok kötü 2 yıldır transfer yapamıyorlar parasızlıkdan

Biz alıp başımızı gideceğimize kendimizi baltalıyoruz resmen.

Mbia yedek bekler, stoper oynar, orta saha oynar, cok teknik fln degil gibi hayvan gibi mucadele eder. Direk 11 e aliyor olsak soru isareti ama degisik ve guzel bir alternatifleme hamlesi olabilir. Cl de, Melo-Mbia ortayi tutar. Chedjou yokken stoper oynar fln.

Hemen övmek değilde forumca son izledğimizde şaşırmıştık melo gibiydi tekniği dandun kazma değildi ha form falan tutması problem ama harika alternatif olabilir abi .

bence ozan tufanı asla vermezler. enes ünal ile birlikte çok şey bekliyorlar ikisinden

Çok şey bekleyipte ne umuyorlarsa?...Tarık yetersizi için bile 4.5 u verdiğimiz söyleniyor; onu baz alırsak 6 verip alalım isterim Ozan' ı...Yeni Cafu olacağının garantisi olmadığına göre Bursa için de iyi bir alışveriş olur, hatta 6 üzeri bir sonraki satıştan pay ve lazımsa Bulut filanda verelim üste...Ne yani, Bursa dan direkt Real e mi gidecek 20-30 a ?!...Garip bir yerli piyasası oluştu vesselam!...

BwUNqsECcAAKs-K.jpg

Mbia bugün Yekta'nın oynadığı rolde oynayacak gelirse. Arkayı toplayıp Melo ve Selçuk'u rahatlatacak. Umarım Selçuk efendiye yarar biraz.

ayrıca zaman zaman selçuğu yedeğe çekme imkanı da sağlar bize melo ile ortasahayı süpürür. boş günlerinde de gündeliğe gider mis :D

Hocanın sitemine ve düşüncelerine uyuyorsa alınsın ama ben daha teknik bir oyuncu isterdim şahsen. Açıkcası bu son zamanlarda alınacak oyuncuda yok. Forvete iyi bir isim bulsunlarda

Biz Selçuk'a odaklandık ama Melo da ne kadar kötü oynuyor ya ? Bugün Yekta ikisinden de baya iyi oynadı...

Klasik sezon basindaki Melo. Bir kac haftaya düzelir, ben fazla takmiyorum ona. Asil sorun Selcukun durumu. Adam daha özelestiri bile yapamiyor, kötü oynadigini bilmiyor ve anlamiyor.

beyler eğer Mbia dediğiniz gibi biriyse kesin almamız lazım

yoksa 2.kuyt vakası olur , yoksa gidip bunun yerine Hamir gibi bir adamı alırız

Ortasaha arayıp duruyoruz en baba ortasaha bosta gezınıyor hala bi takimla anlasmadi.

STÉPHANE MBIA

s_27470_1039_2013_05_07_1.jpg

Getty Images

Doğum tarihi:20 May 1986 burda Yaoundé
31.png

Uyruğu:
31.png
Kamerun

Boyu:1,90 m

Son kulüp:Queens Park Rangers

Bilinmiyor seit:1 Tem 2014

Mevki:Önlibero

Oyuncu danışmanı:Joel Essomba

Güncel Milli oyuncu:
31.png
Kamerun

Piyasa değeri:

9,00 milyon €

Ilac olur ilac ,adam tam istedigimiz bizi ileri tasiyacak bi ortasaha baska adam aramaya gerek yok belesten kapalim.

Mbia geldi herhalde ilac gibi gelir bize.

Birde Doumbia gelse tadindan yenmez.

Yaş 28 bir defansif orta saha daha.

Şaka mı bu ? Rüyada falanmıyım ?

2 sene üst üste şampiyon olan gruplardan çıkan GS üzerine koyup ligi sürklase etmesi beklenirken

Bildiğin Bağkur emeklisi takım oluyoruz.

Çokmu zordu adım adım gençleştirme.

Melo 2 sene vereceğini verdi.

Selcugun Burakın sözleşmeleri devam ediodu yanlış hatırlamıosam.

bu takıma 23-26 yaş arası topçu alınması yasak herhalde ?

Brumadan ağzı yandı diye başkan nerede kariyerinin sonlarına gelmiş adam varsa onları topluyor...

Yok abi bizden adam olmaz.

GS daha da beter olucak maalesef bu oyuncu transferleri ve kontratları ile..

Takımda defans ve defansif orta sahadan başka bişi yok alayı yaşlı...

Yönetim değişse ne olucak bundan sonra oyuncuların alayının 3m euroluk garanti ücretden mukavelesi var alayı 2 yıllık en az yeni yönetim ne yapabilir..

Ben bu takımdan umudu gün geçtikçe kesiyorum.

Ve korkuyorum.

BJK çok doğru hamleler yapıyor. Takımları genç sayılır.

Gökhan necip ismail gelirse linnens pedro

kerim oğuzhan veli cenk mustafa hepsi 22 26 yas arası

Bu adamların o stadları biterse 2-3 yıl nal toplatırlar herkese...

FB çok kötü 2 yıldır transfer yapamıyorlar parasızlıkdan

Biz alıp başımızı gideceğimize kendimizi baltalıyoruz resmen.

Genclesme Turk liginde imkansiz. Atiyorum elde 1 Bruma var. Onda dahi tedirginlik yasiyoruz gelistirmek yerine hazirini mi bulsaydik diye. 5 tane yabanci alabiliyorsun hepsi katki vermek zorunda. Dedginiz yaslarda direk katki verecek adamlar Turkiye ye gelmez. Ya tecrubeli yasi ilerlemis olacak, ya da fazla genc olacak. Muslera gibi 10 yilda bir denk gelir. Sinir olmasa veya gevsek olsa farkli adamlar deneriz tutar mi diye. Ama deneme luksumuz yoksa o seviyedeki adamlari da gerek mali gerek populariteden dolayi getiremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt