Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song gelecek diye 4-2-3-1 den vazgeçileceğini varsayanlar yanılıyor bence...Aksine Song-Melo gibi bir ikili lazım bu diziliş için, Melo-Selçuk çok çok yumuşak kalırdı...4-3-3 e göre yapılacak transfer Song olmaz, daha çift yönlü oynayabilecek biri olurdu ki burada düşülen bir yanılgı da Melo nun çift yönlü çok iyi oynayacağından hareket etmek olur, Melo o formatta uzun süre istikrarını sürdüremez...

Stoper, forvet ve bek mevkiilerindeki eksikliğin herkes farkında ama oyunun merkezinde aciz kalan bir takımın ciddi hedeflere ulaşması da imkansız; çok olumlu bulurum Song transferini, mümkün olabilirse...

burak yerine umudu oynatabilir

burağın şu oynunu göremeyip umudu hala denemiyorsa neyleyim prandelliyi

gelsin m denizli o zaman

yok lucescu yada terim :oops:

saka bir yana ala turka mantigini bi defalik kenara koyalim ve Mancini de oldugu gibi degilde artik bir hocaya gerekli zamani ve destegi verelim, bi kac mac sonra boyle dusunceye kapinanlara nankor futbol fakirleri (art niyetliler) denilir, daha dogrusu ben derim .

doumbia dehşet olur. burak 11 oynamazsa sezonun kurtulma ihtimali var.

yok lucescu yada terim :oops:

saka bir yana ala turka mantigini bi defalik kenara koyalim ve Mancini de oldugu gibi degilde artik bir hocaya gerekli zamani ve destegi verelim, bi kac mac sonra boyle dusunceye kapinanlara nankor futbol fakirleri (art niyetliler) denilir, daha dogrusu ben derim .

gs deneme tahtası değil alper oldu herkese destek çıkalım fb götürsün şampiyonlukları

sabır gösterecek bi ışık yok ortada

kendini belli eder bikaç hafta sonra

Song gelecek diye 4-2-3-1 den vazgeçileceğini varsayanlar yanılıyor bence...Aksine Song-Melo gibi bir ikili lazım bu diziliş için, Melo-Selçuk çok çok yumuşak kalırdı...4-3-3 e göre yapılacak transfer Song olmaz, daha çift yönlü oynayabilecek biri olurdu ki burada düşülen bir yanılgı da Melo nun çift yönlü çok iyi oynayacağından hareket etmek olur, Melo o formatta uzun süre istikrarını sürdüremez...

Stoper, forvet ve bek mevkiilerindeki eksikliğin herkes farkında ama oyunun merkezinde aciz kalan bir takımın ciddi hedeflere ulaşması da imkansız; çok olumlu bulurum Song transferini, mümkün olabilirse...

Melo'yu derine atarak Song'u ileri atabiliriz bence...

Çünkü Burak ile imkanı yok 0 ihtimal 4-2-3-1 oynayabilmemiz , FB maçında gördük adam futbolun en temel gerekenlerini yapamıyor...

4-3-3 oynayıp oyunu ileri yıkıp Burak'ı ceza sahası içinde kullanacağız buna mecburuz...

Pato Subat ayinda Corinthians'dan Sao Paulo'ya kiralik olarak gitti yani daha 7 ay oldu. Fakat kiralik sozlesmesine Avrupa'da transfer sezonu acildiginda bir satin alma teklifi gelirse satilabilecek maddesi koydurttu Corinthians. Yani benim anladigim Pato gelirse satin aliriz, kiralik gelemez

Amrabat Malaga da. Yarin Ispanya ya geciyormus.

1.5 milyon euro kira bedeli, satin alma opsiyonu 3.5 milyon euro, toplam 5 milyon euro ediyor.

kaynak Voetbal Internationaal

url.jpeg

gs deneme tahtası değil alper oldu herkese destek çıkalım fb götürsün şampiyonlukları

sabır gösterecek bi ışık yok ortada

kendini belli eder bikaç hafta sonra

bu dusuncenden vazgec, sonunda kafayi yersin :D , sana tavsiyem.. oyle futbol takimi yonetilmez. Deneme tahtasi ile alakasi yoktur, Mourinho bile gelse 1 sene sabir ve destek olacaksin, o da en kotu..

Her hoca elindeki malzemeye baglidir, hocus pocus yapacak hali yok..

Ağustos 63,862 GB

Temmuz 112,214 GB

Haziran 97,854 GB

bu ay oyunda indirmedim kimse girmiyor wirelesden bu nedir ya. adil kullanıma takıldım yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt