Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
url.jpeg

Bu takımın ilacı Pato ve Welbeck gibi ayağına topun yakıştığı adamlar. Doumbia eyvallah kötü topçu değil ama bizim aradığımız tipte santrafor değil.

İnat ettim 4 dakika 36 saniye fotoğrafın tamamının açılmasını oturdum bekledim. Kafasının tepesi görününce Doumbia olduğunu anlamama rağmen...

Doumbia'ya kesinlikle inanmiyorum, bekleyenler de hayal kirikligina ugrayacak. Adamin transfermarkt degeri 23m gorunuyor. Hadi 23'u biraktim 15 olsun, bizde o para yok. CSKA da herhalde hayrina bize kiraya verecek falan degil ilk 11 oyuncularini.

Bizim bastan beri ilgilendigimiz forvetlerin hepsi opsiyonlu kiralikti, cunku ust duzey bir forvetin bonservisini verecek durumumuz yok.

Patonun son videolarınınizledim adam resmen gizli forvet 10 numara karışımı bir mevkiye devrilmiş.

Az gol atmasını bu açıklayabilir belki.

Melo'yu derine atarak Song'u ileri atabiliriz bence...

Çünkü Burak ile imkanı yok 0 ihtimal 4-2-3-1 oynayabilmemiz , FB maçında gördük adam futbolun en temel gerekenlerini yapamıyor...

4-3-3 oynayıp oyunu ileri yıkıp Burak'ı ceza sahası içinde kullanacağız buna mecburuz...

Song un o işleri Melo dan daha iyi yapması muhtemeldir, katılıyorum...Melo-Song-Sneijder sahadayken Selçuk kenarda sırasını bekliyor olacak ki iki yıldır oynadığıyla müstehaktır!...

Pato

Song

Balanta (veya baska yabanci defansci)

Shahane olur.

3 oyuncudan 2si iyi olur

3 oyuncudan 1si baskıyı hafifletir

3 oyuncudan 0 kötü olur

Song un o işleri Melo dan daha iyi yapması muhtemeldir, katılıyorum...Melo-Song-Sneijder sahadayken Selçuk kenarda sırasını bekliyor olacak ki iki yıldır oynadığıyla müstehaktır!...

Yok ben zaten Selçuk'u kesip Furkan'ı oynatıyorum :D

4-2-3-1 oynarken kanatlarımız da ileri çıkamıyor bir türlü , hazırlık maçlarında gördük ama pek üstüne düşünmedik , en ciddi maçımız Atletico ile oynadık sorunu gördük "Dünyanın en iyi savunma yapan takımı" diye kendimizi avuttuk...

Fenerbahçe maçı gereken dersleri alırsak ve reaksiyon gösterirsek sezonu kurtaran maç olur...

Yok transferleri yapmayıp 4-2-3-1 oynamaya devam edersek geçmiş olsun 4.oluruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt