Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence hangisi daha iyi yani hangisine ihriyacimi var bence mbia joker gibi kullanabiliriz sagbek stoper on libero oyuzden mbia daha gercekci hence ikisi arasindan biriyse mbia alinacaktir hayirlisi olsun

Mbia tam aradigimiz oyuncu ama suana kadar hic bir takimin istememesi düsündürücü o yüzden guarin diyorum.

Pınar Argun 20 dakika önce falan Maraton'a bağlandı canlı yayında. Söyledikleri:

- Brezilyalı bir forvet almaya çalışıyormuşuz. Pato'yu kiralık istemişiz, adamlar bonservisiyle vermek istiyorlarmış.

- Tarık olabilirmiş.

Medyada da pek haber yok gibi yani, belki yönetim hiç bir hamle yapmıyor bile olabilir..

Pınar Argun 20 dakika önce falan Maraton'a bağlandı canlı yayında. Söyledikleri:

- Brezilyalı bir forvet almaya çalışıyormuşuz. Pato'yu kiralık istemişiz, adamlar bonservisiyle vermek istiyorlarmış.

- Tarık olabilirmiş.

Medyada da pek haber yok gibi yani, belki yönetim hiç bir hamle yapmıyor bile olabilir..

O Brezilya'lı forvet Leandro Damiao olsa ne güzel olur bir de yanına Guarini koyduk mu tadından yenmez valla beklediğimize değer

pandev iş yapar ya ölmüş bitmiş patoyumu istiyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt