Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pandev transferini heyecanla bekleyen taraftar fazla sürmez gerçeklerle yine yüzyüze gelir.... pandev çok güzül bir emeklilik hayatı yaşayacak takımımızda ,diyorumya tulunun işi emeklileri bizim takıma kazandırmak...

Pandev de temposuz bir isim ama top tutma becerisi var en azından. Burak'ı besleme ihtimali var.

Pandev 1.84, Sneijder 1.70 evet Pandev tam 14 cm kısa Sneijder'den.Ayrıca Pandev kanat forvet ve forvet oynayabiliyor ama o kadar jokerki istersen orta sahaya çek.Elmander'e dilenen taraftarın Pandev'i itin bir tarafına sokmak için boyunun Sneijder'den kısa olduğunu iddia etmesi :(

Valla boyu bana hep kısa bir adam olarak gelmiştir . Hiç araştırmadım boyunu . Bu adam vasıfsızın teki . İnterde ilk geldiği sezonlarda iyi oynamıştı sonra baya düşüşe geçti . Bitiriciliği de bir forvet için oldukça düşük .

O değilde burak nasıl koydu öyle,bazi "galatasaraylilarin"bile zoruna gitmiş,ooooh

tamam iyi atti bizi one gecirdi nasil zoruna gider bir Galatasaraylinin sacma. Burak bugun bizim ancak yedek forvetimiz olacagini o kontrolleriyle dustugu sayisiz ofsaytlarla gosterdi guzel bir gol atti diye havalara cikarmanin bir anlami yok adam yeteneksiz bundan fazla yapamiyor cok sac bas yoldurur bize eger ilerde tek oynarsa sezon boyunca umarim iyi bir forvet alirizda kurtuluruz.

ne pandevi ya pandev oldugunu sanmiyorum eger pandevse cok sacma bi transfer olur ayrica prandellinin istediginide sanmiyorum cunku kontra atak futboluna uymaz .. bize suratli topu tutabilen bi forvet lazim

Peki Mbia gelirse 2 defansif orta sahayla mi oynayacagiz, yoksa Melo yedek mi olacak?

2014 yılında futbolu yeniden yazıyoruz, kendi sistemimizi dünya futboluna angaje etmeye çalışıyoruz ,sistemimizin adı yürüyen oyuncuların oluşturduğu yürüyen takım ,bu çabalarımız sonunda futbolda emeklilik yaşını dahası futbolda tempoyu,mücadeleyi çöpe atıyoruz...

Pandev tam bir hayal kırıklığı olur.Yabancı kontejanını Almeida gibi Pandev gibi adamlara harcamak çok saçma

Obi Mikel-kiralık

Pandev

Tarık Çamdal

beklediğim isimler açıkçası şu aşamadan sonra.

Pandev nedir yav? Bitmiş adamlardan medet umuyor bizimkiler belli! Gerçi Almeida mı Pandev mi deseler kesinlikle Pandev derim :redface: Almeida gelmesin de...

dua edinde hiç bir transfer olmasın keza bu adamlar önümüzdeki 3-5 yılıda kayıp etmemiz için acaip istekli...

Valla boyu bana hep kısa bir adam olarak gelmiştir . Hiç araştırmadım boyunu . Bu adam vasıfsızın teki . İnterde ilk geldiği sezonlarda iyi oynamıştı sonra baya düşüşe geçti . Bitiriciliği de bir forvet için oldukça düşük .

Pandev bitirici değildir ki kaliteli bir Umut BULUT gibidir kenarda hamle oyuncusu olarak tutarsın, ilk 11'de mücadeleci yapısı için başlatırsın.Burak, Umut ikilisine forvetlik öğretecek kadar da topa vurabilir ayrıca.Gerektiğinde kanatta da kullanılabilir.Pato transferinden daha mantıklı bir hamle olabilir tabi saçma sapan bonservis ve maaş falan verilmezse.

Parayi basip 10-15 milyon verip adam akilli bir forvet alsinlar.

O degilde forumun yarisi Dzeko,Gomis,Eto'o, haberleri ciktiginda burun kiviriyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt