Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev dediğim gibi az paraya 1+1 yıllık kontrat ile alınırsa işini bu sene yapar sonra da formuna göre ya serbest bırakılır ya da 1 sene daha oynatılır.Pandev şu anda adı geçen transferlerden en makul ve işe yarar olabileceklerden.Asıl Pato'ya 15 milyon oyro verirlerse ben MYC alırım :(

Patoya kimse 15 m euro vermiyor zaten . Toplam bütçe bile 15 m euro değildir emin ol . 1 senelik de olsa istemem bu sene hedef 4. Yıldız ise pandev yanlış tercih net kere net.

Pandev'e hiçbir zaman kanım ısınmadı. Sevmediğim oyunculardan biri. İNŞALLAH gelmez İNŞALLAH..

Acaba orta sahadaki sürpriz kim? Tahminleri alalım..

Yarin cook hareketli bi gun olacak alistirin kendinizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pandev'in Avrupa'da kazanabileceği net ücret 500 bin Euro ile 1 milyon Euro arası olabilir bundan sonra en fazla. Bizimkiler gider 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalar; önümüzdeki sene göndermeye çalışır dururuz.

Pandev'in Avrupa'da kazanabileceği net ücret 500 bin Euro ile 1 milyon Euro arası olabilir bundan sonra en fazla. Bizimkiler gider 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalar; önümüzdeki sene göndermeye çalışır dururuz.

2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme olur, bakın görün haklımıyım haksızmıyım....

Prandelli'de Pandev'i istiyormuş..

Melih dediğin gibi yarın yoğun tempolu bir gün olacak. Heyecanlı.

Stoper alinmayacak anlasilan. Stoper de oynayabilen bi onlibero alinacak. Song'u istememizden belliydi zaten. Tarik+ bir de yabanci forvet alinir ki bu forveti cok merak ediyorum acikcasi bakalim kimi alacagiz..

Almeida 30, Pandev 31 baskan ileriye dönük transfer yapacaz demedimi?!

ileriye dönük derken ileri uç oyuncusu demek istedim der?

Pandev gectimiz sezon 41 macta 8 gol atmis

Insallah gelmez vallah Almeida'ya raziyim bunu alacaksak

Öfff, gece gece asabımı bozdu bu Pandev haberi, yatıyım bari artık. Herkese iyi geceler.

Malesef en sonunda korktuğum oluyor sanırım. Panik transferi yapmazlar umarım diyordum ama belli ki yine o hatayı yapacaklar :redface: Koskoca Galatasaray adam akıllı bir santrafor transferi yapamıyor ya yazık...

Stoper alinmayacak anlasilan. Stoper de oynayabilen bi onlibero alinacak. Song'u istememizden belliydi zaten. Tarik+ bir de yabanci forvet alinir ki bu forveti cok merak ediyorum acikcasi bakalim kimi alacagiz..

Song bizi istemedi aile ici sebeblerden dolayi yoksa gitmek isterdim demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt