Uğur Poturak
Kırmızı Üye
- 9 Mayıs 2013
- 2.321
- 51
- 738
Clarence Seedorf veya Edgar Davids hamlesi bekliyorum, yönetimin çapına/vizyonuna uygun.
seedorf cok iyi uyardı ,tulunun işleri bunlar kendisi futbol allamesi,maaşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clarence Seedorf veya Edgar Davids hamlesi bekliyorum, yönetimin çapına/vizyonuna uygun.
Pandev dediğim gibi az paraya 1+1 yıllık kontrat ile alınırsa işini bu sene yapar sonra da formuna göre ya serbest bırakılır ya da 1 sene daha oynatılır.Pandev şu anda adı geçen transferlerden en makul ve işe yarar olabileceklerden.Asıl Pato'ya 15 milyon oyro verirlerse ben MYC alırım![]()
Pandev'in Avrupa'da kazanabileceği net ücret 500 bin Euro ile 1 milyon Euro arası olabilir bundan sonra en fazla. Bizimkiler gider 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalar; önümüzdeki sene göndermeye çalışır dururuz.
ikisi arasında pek fark yok Almeida free olduğu için bir adım önde
Pandev'e hiçbir zaman kanım ısınmadı. Sevmediğim oyunculardan biri. İNŞALLAH gelmez İNŞALLAH..
Acaba orta sahadaki sürpriz kim? Tahminleri alalım..
Belesten Mbia ve Gomis i almadik ya daha ne diyim
Prandelli'de Pandev'i istiyormuş..
Melih dediğin gibi yarın yoğun tempolu bir gün olacak. Heyecanlı.
demin mbia gelebilir denilmiyomuydu?,beleş değil mi şimdi
Stoper alinmayacak anlasilan. Stoper de oynayabilen bi onlibero alinacak. Song'u istememizden belliydi zaten. Tarik+ bir de yabanci forvet alinir ki bu forveti cok merak ediyorum acikcasi bakalim kimi alacagiz..
Sent from my iPhone using Tapatalk