Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pandev gelirse

----sneijder-burak-pandev------

3lüsü ile oynayabiliriz,hoca dün bunun mesajını bruma ile verdi

gelirse brumanın yerini pandev alır

pandev kanat forvet olarak iyidir

gecen sezon 8 gol 8 asist yapmıs

Tarık üzülür bak, demedi deme sonra!...

Tarık Çamdal'ı çok mu yeterli buluyorum yada istiyorum sanıyorsunuz , şu kahrolası yabancı sınırı olmasa Tarık ve daha nicelerinin yüzüne bile bakılmayacağını hepimiz biliyoruz ama elimizde yapacak bir şeyimiz yok lig içerisinde biraz bile sivrilen ne kadar yerli varsa denemesi gereken takım biziz , Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yerlileri bizden daha iyi durumda şuan çünkü.

Ben artık kesmem chedjou yu dusunmeyin kim oynar diye o banko muz olmali

Beşiktaş bu yerli kadroyu nasıl kurdu az ders alalım ya adamlar sahaya yabancısız çıksa yine de müthiş kadroları var. Biz daha fazla para harcayıp bir cacık olmayan yerliler aldık. Şu tabloda şampiyonluğun en büyük favorisi beşiktaş bence bizim yerliler berbat hepsi ben oldum havasında ve bir sürü para alıyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş'ın yerli kalitesine katılıyorum ama şampiyonlugun favorisi falan degiller.

Kendi çapında iyi Beşiktaş. Olcay mı, Töre mi Bruma ve Olcan kalitesinde örneğin?

Beşiktaş'dan ilk 11'e alacağım adam İsmail Köybaşı olur, Burak ile rekabet için de Pektemek. En beğendiğim oyuncuları açık ara Petemek, sakatlık yaşamazsa çok buyuk futbolcu olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize çok iyi bir hücumcu bir de ortasaha ve savunmayı aynı anda toparlayacak bir adam lazım. Bunalrdan ikincisinin rotasyona da ses çıkarmaması gerek. Dolayısyla Mbia cuk diye oturuyor bu tanıma. Bonservissiz bir adamı eğer yıllık ücreti de makul ise ve sakatlığı yok ise kaçırmasak iyi olur.

Hücumcuya da bonservis öderiz böylece.

Beyler ben bu transfer döneminde nasıl bir planlama yapıldığını anlamadım.

Biz şimdi stoper aramıyor muyduk ? Şimdi on liberoya döndük.

Bir forvet arıyorduk; bu forvetin kanat forvet mi, yoksa Pivot santrfor özellikli olacağı belli değil. Bakıyorsun, Almeida ve Pandev farklı özelliklere sahip oyuncular.

Kanat forvet olarak pandev, podolski,campell ismi geçerken Pivot santrfor olarak gomis, almeida, doumbia dendi.daha hangi özellikte forvet aradığımız bile muamma..

Kamp döneminde prandelli hep 4-2-3-1oynatirken fb maçında da aynı taktikle çıktı, ilk lig maçına 4-3-3'e benzer taktikle çıkıyor.

Sen kamp boyunca 4-2-3-1 çalıştırırken bir anda 4-3-3 e kayıyorsun.

İlginç gerçekten..

Bir forvet arıyorduk; bu forvetin kanat forvet mi, yoksa Pivot santrfor özellikli olacağı belli değil. Bakıyorsun, Almeida ve Pandev farklı özelliklere sahip oyuncular.

Kanat forvet olarak pandev, podolski,campell ismi geçerken Pivot santrfor olarak gomis, almeida, doumbia dendi.daha hangi özellikte forvet aradığımız bile muamma..

Kamp döneminde prandelli hep 4-2-3-1oynatirken fb maçında da aynı taktikle çıktı, ilk lig maçına 4-3-3'e benzer taktikle çıkıyor.

İlginç gerçekten..

Ön libero ve Stoper özellikle oyuncularla ilgileniyoruz. Joker oyuncular yani

Mbia geçen sene Sevilla'da kiralıktı ve Uefa kupasını almalarında çok çok büyük rolü var..

Eğer o Mbia o Mbia ise :D

Mbia nasıl takımsız kalmış entresan.

Geçen sene izlediğim Sevilla'da iyi oynadı.

İyi transfer olur bizim için.

İlginç gerçekten..

Rakamlar çok önemli değil bence önemli olan sistem. Fatih hocanın geldiği sezon bütün hazırlık dönemi 4-3-3 oynamıştık sonra bir anda 4-4-2'ye döndük şampiyonluk geldi.

Prandelli de ortasahada Selçuk Melo ikilisini yetersiz gördü demek ki merkezi üçlemeye karar verdi. Bence normal böyle değişiklikler.

tapatalk

seria takip etmiyorum ama bildiğim kadarıyla pandev forvet oynamıyor. o yüzden fazla gol atmamıs geçtiğimiz yıllarda . bize forvet lazım :)

Mbia jokerimiz olur gercekten. Ernst,Atiba etkisinin bir tik daha iyisini yapar bu ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt