Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
bu sene futbol komitesinden kim varsa gitsin böyle plansızlık olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık üzülür bak, demedi deme sonra!...
Beşiktaş bu yerli kadroyu nasıl kurdu az ders alalım ya adamlar sahaya yabancısız çıksa yine de müthiş kadroları var. Biz daha fazla para harcayıp bir cacık olmayan yerliler aldık. Şu tabloda şampiyonluğun en büyük favorisi beşiktaş bence bizim yerliler berbat hepsi ben oldum havasında ve bir sürü para alıyorlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beyler ben bu transfer döneminde nasıl bir planlama yapıldığını anlamadım.
Biz şimdi stoper aramıyor muyduk ? Şimdi on liberoya döndük.
Bir forvet arıyorduk; bu forvetin kanat forvet mi, yoksa Pivot santrfor özellikli olacağı belli değil. Bakıyorsun, Almeida ve Pandev farklı özelliklere sahip oyuncular.
Kanat forvet olarak pandev, podolski,campell ismi geçerken Pivot santrfor olarak gomis, almeida, doumbia dendi.daha hangi özellikte forvet aradığımız bile muamma..
Kamp döneminde prandelli hep 4-2-3-1oynatirken fb maçında da aynı taktikle çıktı, ilk lig maçına 4-3-3'e benzer taktikle çıkıyor.
Sen kamp boyunca 4-2-3-1 çalıştırırken bir anda 4-3-3 e kayıyorsun.
İlginç gerçekten..
Beyler ben bu transfer döneminde nasıl bir planlama yapıldığını anlamadım.
Biz şimdi stoper aramıyor muyduk ? Şimdi on liberoya döndük.
Bir forvet arıyorduk; bu forvetin kanat forvet mi, yoksa Pivot santrfor özellikli olacağı belli değil. Bakıyorsun, Almeida ve Pandev farklı özelliklere sahip oyuncular.
Kanat forvet olarak pandev, podolski,campell ismi geçerken Pivot santrfor olarak gomis, almeida, doumbia dendi.daha hangi özellikte forvet aradığımız bile muamma..
Kamp döneminde prandelli hep 4-2-3-1oynatirken fb maçında da aynı taktikle çıktı, ilk lig maçına 4-3-3'e benzer taktikle çıkıyor.
Sen kamp boyunca 4-2-3-1 çalıştırırken bir anda 4-3-3 e kayıyorsun.
İlginç gerçekten..
mbia bonservissiz mi? Serbest mi şuan