Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinde Alex Song gibi bir adamı alıp nokta transfer yapabilirdik. Ama yönetimin başarısızlığı mı alex Song'un vizyonsuzluğu bilinmez ama kaçırmamız yazık oldu. Özellikle CL'de takıma ayrı bir hava katacağına inandığım bir oyuncuydu.

Chedjou oyunuyla Fener maçında olduğu gibi Bursa maçında da ümitlendirdi. Fransa günlerine döneceğine inanıyorum. Bu nedenle Semih'le güzel bir uyum yakalamışken defans alıp hem takıma hem de Chedjou'ya haksızlık yapılmayacaktır.

Dolayısıyla Ortasahada öcellikle Selçuk'un çok formsuz olması daha doğrusu sorumluluk almaktan kaçınması takımı kötü gösteren en önemli unsurların başında gelmekte. Selçuk'un toparlanması için rotasyona yani forma rekabetine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenledir ki orta sahanın göbeğine hem ofansı hem de defansı oynayabilen oyunculara yönelebiliriz. Hal böyle olunca da bize biçilmiş kaftan olarak iki isim kalıyor Alex Song'un kaçmasından sonra. Bu isimler de Chelsea'li John Obi Mikel ve İnter'in kolombiya'lı futbolcusu Freddy Guarin. İkisi de takıma karakter kazandıracak oyuncular.

Günaydın ,hayırlı pazarlar . Pandev'in beğenilmemesini gerçekten anlamıyorum . Oyuz zekası üst düzeyde , top saklayabiliyor , asist yapıyor , son vuruşları kusursuz , tecrübeli ,kanatlarda ve forvet arkasıda oynayabiliyor . Kesinlikle pato gibi müzmin sakattan daha fazla katkı verir . İlk duydugumda heyecanlandırdı beni Pandev , inşallah transferi gerçekleşir.

Ismi Goran Pandev degil, Pandinho de Souza Moares olsaydi algi farkli olabilirdi...

M'bia taş gibi adam değil. Disiplinsiz, istikrarsız, çok zeki olmayan bir adam. Melo'nun ve stoperlerin yedeği olur.

Pandev'in geçmişine saygı duyuyorumda şuanda ne halde o önemli..

Gignac'ta iyi topçuydu ama sonra bitti..

Pato'yu isteyenlerin Pandev'i istememesi de ayrı bir ironi.

Eboue de bayağı karaktersiz bir adammış. İdman yapsın alsın parasını. Adamın kafasında futbol yok para var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

vay arkadas millet pandev i begenmiyor kafayi yememek elde degil . bize lavezzi veya pandevden biri lazim demistim gecmis msjlarimda. yonetim pandevi alirsa cok guzel is yapmis olur

Pandev'in yanında Dzemaili nasıl olur?

Onu da bırakacakmış Napoli.

Bence ikili paket yapsak hiç fena olmaz.

tapatalk

36 saat kala stres, 24 saat kala panik, 12 saat kala panik atak, Almeida sonrası depresyon olmaz inşallah..

Bizim lig Amerikan futbolu edasında geçtiği için..

Öyle estetiğim klasım diyen adamlar için uygun bir lig değil..

Pandev'le Galatasaray, Arsenal, Milan ve Leicester ilgileniyor. ( football-italia )

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt