Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida gelsin artık... Etkili olabileceğine inanıyorum. En azından uyum süreci falan saçma sapan triplerle uğraşılmayacak. Hatta gerekirse 2 yabancı forvet alalım.

Geçen sene Arsenala Dortmunda karşı elenen gruplardan çıkamayan takımın oyuncularını alıyorlar Dortmund ve Arsenali elemek gruplardan çıkmak için. Hmm

Yönetimi ben de eleştiriyorum da, dünyada son güne transfer bırakan tek yönetimmiş gibi bahsetmek çok saçma.

Neredeyse bütün büyük dediğimiz takımlar son saniyeye kadar transfer kovalıyor.

O yüzden biraz sabırlı olmak lazım son ana kadar...

tapatalk

Gerçekten tebrik ederim.

Hem Galatasaraylı olmak hem bu yorumu yapmak olacak iş değil.

Bizim takıma şu an net 3 tane ilk 11 e adam lazım. İşin acı kısmı sene başından beri eksikler belliydi ve çok para harcamadanda iyi bir kadro oluşturulurdu.

Çok ciddi söylüyorum öyle olabilir yaa diye geçiştiremeyecek kadar çok ciddi hatalar yapılmakta. Galatasaray taraftarı polat dönemni gibi geç kalmayıp bu adamlara gereken tepkileri vermeli.

Bu arada son günde transfer yapılır. Bundan daha doğal birşey yok. Fakat senin ihtiyaçların fazla. Tüm transferleri bitirmişsin 1,2 tane alternatif olursa olur olmazsa olmaz bir transfer yapmayacaksın. Böyle olsa anlarım. Ama şunu çok net söylerim.Dünyada hem bu kadar ihtiyacı olan hem de son güne bırakan başka bir takım yoktur.

Ayrıca pandeve süper oyuncu diyenleri anlamıyorum adam semih şentürkün bir tık üstü.Sadece son vurusu var adamın. elin adamında sow emenike var yırtcı yaşlı değil biz gidioz pandevi istiyoruz pes.

Haklısın kardeşim. Semih şentürk daha Türkiye de oynayamazken adam yıllardır İtalyada. Bunu açıklamayı yaptığım için bile üzülüyorum şu anda...

Hepiniz gibi çok çok iyi bir Galatasaraylıyım forumuda sürekli okuyan takip eden bir üyeyim ama bazıları futbolu hiç bilmiyor laf olsun diye yorum yapıyolar dzemaili gayet iyi bir oyuncu adam fenere falan gitse kral ilan edersiniz sallamak için yer arıyosunuz pandevin biraz yaşı var aradığımız kanat forvet tanımına tam uyan teknik ve bitirici bi oyuncu kimseyi beğenmiyosunuz.

Ayrıca pandeve süper oyuncu diyenleri anlamıyorum adam semih şentürkün bir tık üstü.Sadece son vurusu var adamın. elin adamında sow emenike var yırtcı yaşlı değil biz gidioz pandevi istiyoruz pes.

zaten bizede pandev tarzı adam lazım son vuruşu olan top tutabilen tam pandev tarzı burak hızlı bruma hızlı olcan hızlı hızlı adamı napcan

geçen sene en kritik maçlarda rakibi ne emeneike ne sow taşıdı beğenmediğimiz ağır dediğimiz webo taşıdı çok kritik goller attı

en önemliside attırdı asist yapmaya gerek yok duvar oldu topu dağıttı webonun yaptığının on katını pandev yapar burağın yanına yakışır

Pandev form tutarsa Sow'u da Emenike'yi de cebinden çıkarır.

Yaşlı dediğimiz Pandev bunlardan 2-3 yaş büyük ve kariyeri ortada.

tapatalk

Taraftarın beyin ölümü gerçekleşti hayırlı olsun

Tapa

Stoper oynayamayan yabancı ortasaha=Boşa para harcamak.

Bruma yedek kalır Olcan oynar dün oynadığımız sistemde.

Zaman bunu bize gösterecek zaten.

zemale bi de hayvan gibi bonservis veririz simdi

belese mbia dururken bunu almak büyük sacmalik

stopere de koyamayiz zuemali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt