Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
dzemaili ve pandev toplam 7 milyon euro hı tarıkda 4 11 milyon euro vay be paralara bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maldonadonun isvec versiyonu bu adam
ali naci küçük @nkucukk 32 sn.
Dzemaili ve Pandev için Galatasaray, Napoli'ye paket teklif sundu... @HurriyetSpor da
Dzemaili ve Pandev için Galatasaray, Napoli'ye paket teklif sundu... @HurriyetSpor da
Yönetimi ben de eleştiriyorum da, dünyada son güne transfer bırakan tek yönetimmiş gibi bahsetmek çok saçma.
Neredeyse bütün büyük dediğimiz takımlar son saniyeye kadar transfer kovalıyor.
O yüzden biraz sabırlı olmak lazım son ana kadar...
tapatalk
Ayrıca pandeve süper oyuncu diyenleri anlamıyorum adam semih şentürkün bir tık üstü.Sadece son vurusu var adamın. elin adamında sow emenike var yırtcı yaşlı değil biz gidioz pandevi istiyoruz pes.
Ayrıca pandeve süper oyuncu diyenleri anlamıyorum adam semih şentürkün bir tık üstü.Sadece son vurusu var adamın. elin adamında sow emenike var yırtcı yaşlı değil biz gidioz pandevi istiyoruz pes.