Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pandev ve dzemaili iki athletic bilbao maçında da kadroda yokmuş. sebebi performansları beğenilmediği için mi? oyleyse işimiz zor.

mantığa bak senin takımında napolinin kadrosumu var inler bile yedek adamlarda higuain gibi forvet caleon gibi açık var hamsik gibi oyuncu var yedek kalmaları

gayet doğal değilmi senin takımında selçuk yekta var gerisini sen düşün napoli hocası olsan higuain kesip pandevi hamsiği kesip dzemaliyi oynatırmısın?

Goran Pandev ve Dzemaili icin toplam 4 Milyon Euro´ya anlasilmis. Yarin Istanbul´a geleceklermis.

Tarik Camdal icin de 4.5 Milyon Euro + Gündogan verilmis. Anlasma saglanmis.

3 Puan

beyler siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamak mümkün değil trabzonun forveti uefada final oynamış fenerin forveti emenike kuyt dünya kupası oynadı sow zaten ortada pandev kim yaa bitmiş İtalyan serie a da orta sınıf bir takımın 31 lik forveti Gençlerbirliği alsa iyi transfer derim ama bize olmaz

kuş musun birader

Buraki kesemicek adami forvet diye transfer ediyoruz, kendi etrafinda donmesi yarim saat suruyor kimse kusura bakmasin ama bu son gun fiyaskolardan olucak, o kadar merakliysan napoliden oyuncu almaya git Inleri al.

11 hafta tatil yapicagina transfer yapsaydin baskan.

Goran Pandev ve Dzemaili icin toplam 4 Milyon Euro´ya anlasilmis. Yarin Istanbul´a geleceklermis.

Tarik Camdal icin de 4.5 Milyon Euro + Gündogan verilmis. Anlasma saglanmis.

3 Puan

Üç transfer de nokta atışı.

Yönetimi tebrik etmek lazım.

tapatalk

Tamam o zaman Pato ve Doumbia hayranıyım bende onları çok isterim ancak bu isimler olmuyorsa Pandev de çok iyi oyuncudur.Yaşı 31 olması fizik kondisyon sıkıntısı yoksa bize yararlı olur.Dzemali içinse birşey diyemem.

Pandev de iyidir katılıyorum. Maç içindeki pas trafiğinde ve oyun zekasına büyük faydası olur.

mantığa bak senin takımında napolinin kadrosumu var inler bile yedek adamlarda higuain gibi forvet caleon gibi açık var hamsik gibi oyuncu var yedek kalmaları

gayet doğal değilmi senin takımında selçuk yekta var gerisini sen düşün napoli hocası olsan higuain kesip pandevi hamsiği kesip dzemaliyi oynatırmısın?

yedek demedim kadroda yoklar dedim yedek bile değil.

inanılır gibi değil yaaa ş.liginde oynayacaz yazıktır günahtır pandevimi izleyecem arenada ş.ligi müziği çalarken offff offffff

Bu saatten sonra ligde kim oynar, kim oynamaz, bırakın bunun hesabını yapmayı. Hepsi bir şekilde kadroda olacak. Dönüşümlü olarak kullanırız. Önemli olan ŞL için doğru olan 8 futbolcuyu seçmemiz. Görünen o ki, iki şansımız daha var. Ve o iki şansı son derece doğru isimlerden yana kullanmalıyız. Aksi takdirde işimiz zor.

Yalniz pandev'i de gommeyin hemen adam 10yildir seria a'da ust duzey takimlarda forvet oynamis. Bi oynasin da gorelim. Eger hoca istediyse bi bildigi vardir. Fakat bu transferi yonetim yaptiysa vay halimize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt