Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşların dediğine göre top yapıp arkayı toplayabilecek bir oyuncu gibi geldi bana ama. Benim tek söyleyebileceğim net bir orta saha ihtiyacımız var. Pandev de takıma kesin katkı sağlayacaktır. Daha iyileri olabilir miydi tabiki olabilirdi ama istediğimiz oyuncular gelmedi diye gelenleri yermek de hoş değil.

Pandev'e ben de olumlu bakıyorum ama Dzemali için aynı şeyi söyleyemem.

Mbia, song gibi arkayi toplayacak adam olsa neyse ama o tarz adam değil.

Hayirlisi bakalım..

saçma sapan işler yapmaya devam

kanat kanat dedik bruma iyileşti olcanı aldık

şimdi pandev ve dzemailliyi al kanatları yedeğe

En azından alternatifli bir kadromuz olur.

Pandev yaşıyormuydu ?

Adam daha 31 yaşında. İtalya ligindeki hemen hemen bütün büyük takımlarda oynamış

Sözüm sana değil, brezilya'dan 19 yaşında bir forvet getirsek fmciler hemen methiyeler düzmeye başlar. Sonra başımıza Telles gibi kalır

Şöyle son 5 sezona bir bakın, Galatasaray'a gelip başarılı olmuş futbolcuların hangi yaşlarda geldiklerine.

Muslera

Veysel semih balta Tarik

Dzemaili melo selcuk

Pandev Sneijder

Burak

5066.jpg

Dzemaili nin alınma amacını birisi söylesin ya :) bize lazım olan adam topla dikine gidebilmesi lazım boşuna alıyoruz

Pandev ujfalusi gibi olur önce forum beğenmez sonra oynadıkta ne kadar önemli bir futbolcu oldunu anlarız hücumun her bölgesinde oynuyor bizim en büyük eksiğimiz olan hücumda top tutabiliyor transferin son günü oldugunuda düsünürsek bence iyi transfer

kuş musun birader
kuş sensin kardeş at gözlüğü ile bakarsan olaya fener 4.yıldızı takar bizde pandevle ş.liginde destan yazarız sen napolinin işi bitmiş golcüsünü alacaksın ondan daha iyi olan burakı yedek bırakacaksın bende burakı eleştiriyorum ama pandevin yedeği yapmam arkadaş o kadarda değil !!!!!

Oha..

Galatasaray, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a 4 milyon 500 bin Euro artı Umut Gündoğan'ı verecek. (3Puan)

Pandev 40 yaşında değil arkadaşlar.

Elinizden gelse 30 yaşını geçene futbolu bıraktıracaksınız.

tapatalk

Gelirlerse İlk 11de oynatacağımız beş yabancıda seri A dan olmuş oldu Muslera(Lazio)-Dzemaili(Napoli)-Melo(Juve)-Pandev(Napoli)-Sneijder(İnter) ayrıca bu iki oyuncuda çok kaliteli napolidede çürük değiller sadece 1.tercih değillerdi ve napolide hersene güçleniyor yoksa sürekli ilk 18de bulunan oyuncular bu ikiside Napolide.Tahminim Dzemaili Bonservisiyle Pandevde Kiralık olabilir.

Dzemali Meireles'in bi tık üstü ve iş yapar ama Bruma Pandev yüzünden yedek kalacaksa yazık olur.

kuş sensin kardeş at gözlüğü ile bakarsan olaya fener 4.yıldızı takar bizde pandevle ş.liginde destan yazarız sen napolinin işi bitmiş golcüsünü alacaksın ondan daha iyi olan burakı yedek bırakacaksın bende burakı eleştiriyorum ama pandevin yedeği yapmam arkadaş o kadarda değil !!!!!

Pandev'in yedeği olmayacak zaten rahat ol. Birlikte oynayacaklar.

tapatalk

beyler siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamak mümkün değil trabzonun forveti uefada final oynamış fenerin forveti emenike kuyt dünya kupası oynadı sow zaten ortada pandev kim yaa bitmiş İtalyan serie a da orta sınıf bir takımın 31 lik forveti Gençlerbirliği alsa iyi transfer derim ama bize olmaz

Pandev Şampiyonlar Ligini kazanmış....ona bakarsan....

yasin pandev dzemali tarık tahmini maliyet 15m. 1 veya 2 üst düzey oyuncu alınabilecekken 4 tane gereksiz oyucu alınıyor.

Pandev oynar, Burak yedek bekler diye düsünüyorsan sorun sende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt