Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BwX7X5RIUAEvqY7.jpg

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 58 Sek.

TRANSFER - Bu sabaha kadar GALATASARAY ile anılan Mbia, Sevilla ile sözleşme imzaladı.

Aynen öyle olacak zaten, ikinci forvet şeklinde oynayacak Pandev, tek forvet değil. Bu yabancı sınırında o kadar yabancı koyup Burak'ı kesemezsin zaten.

Yardımcı forvet olur kanata deplase olur ilerde her yerde oynar , eğer iyi performans verirse ilaç olur bakalım göreceğiz

iPad/Tapatakla

tamam beyler ben tartışmam kendi taraftarımla umarım siz haklı çıkarsınız ben futbol bilmiyorum pandevle 2.tura çıkarsak burda eşşek gibi anıracam

Cidden mutlu oldum Pandev iyi adamdır kurt adamdır ve golcü kanat tabirine tam uyar dzemaili ise gerçekten formda Selçuk İnan tarzı bi adam pas oyunumuza büyük katkı sağlar Sneijderle çok iyi anlaşır hatta Milana gittiği söyleniyordu baya iyi transfer demiştim

Pandev hic icime sinmiyo yani formu yasi izlememek degil mesele dzemali de ayni sekilde asparagas olur cikar bizim takimda inler gelmez bize hayatta ondan niye onu almadi demeyin ama pato olurdu kassak doumbia yada pato daha etkili olurdu pandevden yönetim beceriksiz fazlasiyla

Pandev ujfalusi gibi olur önce forum beğenmez sonra oynadıkta ne kadar önemli bir futbolcu oldunu anlarız hücumun her bölgesinde oynuyor bizim en büyük eksiğimiz olan hücumda top tutabiliyor transferin son günü oldugunuda düsünürsek bence iyi transfer

Kardeş haklısın belkide transferi biz mi son güne bıraktık yönetim başkan değil defolup gitsinler yazıktır verilecek paralara hele tarık 4.5 + umut falan buna galatasaray hainliği denir... Elinde veysel var hamit var sabri var hatta gonderemedigin ebue var yazıktır gunahtir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

31 yasinda Pandev gelicek 20 yasina Bruma'yi kesicek

Birakin gidin arkadaslar

Vizyonsuz baskan

sorun yaşı değil pandev ne yapmış ben ona bakarım ş.liginde oynayan takımların forvetine bakarsan sanırım anlarsın sıkıntıyı

İyi işte ŞL kazanmış bir forvetimiz olacak kariyerse kariyer. Oynadıkça form tutacak takıma katkı da sağlayacak.

Şu an formunun zirvesinde olsa zaten TR'de işi ne Pandev'in.

tapatalk

Pandev 40 yaşında değil arkadaşlar.

Elinizden gelse 30 yaşını geçene futbolu bıraktıracaksınız.

tapatalk

Türkiye ligi dışında lig izlemedikler için , 28-30 yaşına gelen adamın bitmiş olduğunu düşünüyorlar Türk oyuncular gibi. Bakınız: Selçuk

Ama şöyle bir tarihimize baksak, bu takıma büyük katkısı olan yabancı oyuncular kaç yaşlarında gelmişler? Hagi ler Popescu lar.. Fazla geriye gitmeyelim , Melo, Sneijder, Elmander 22 yaşında mı geldi? Ligimizde yabancı sınırı gibi bir illet olduğu için, oynattığın yabancıların hepsi üst düzey ve artık "olmuş" oyuncular olmalı. Burda portoculuk oynayamayız. Telles, ontivero aldık rezil olduk. Göndermeye çalışıyoruz şimdi.

blick.ch blerim transferi bitti diyorlar. 4.8 million frank diyorlar, yani 4 million euro. 3 senelik kontrat imzalayacakmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt