Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan dan neresi iyi ya yaban domuzu gibi olcan poposunu kaldiramiyor

futbolcuna hakaret etme bu birincisi ikincisi adam dün fişek gibi kaleye topla girdi golü attı kıçını kaldıramayan olcanmı bruma 90 dakka sahayı koşşa neye yarar ne pas vermeyi biliyor ne gol atmayı boş kale olsa bruma dışarı atabilir top kaleye girmeden brumanın gol attığına inanmam

Menajer Ali Güven: "Galatasaray çok ucuza çok iyi transferler yapıyor. Pandev ve Dzemaili yarın İstanbul'a gelecekler."

Yeni transferlerden sonra kadromuz iyice şekillendi.

MUSLERA

Veysel Semih CHEDJOU Balta

Selçuk MELO

Olcan WESLEY BRUMA

BY17

Eğer bu iki Napolili oyuncuyu yazılana göre 3.5m bonservis karşılığında alır, kontratlarında da 2.8m maaşı aşmazsak yönetime sallamam ben. 3.5m ne ki beyler bi düşünsenize? Bir Hajrovic parası ya. Başarılı transfer bence.

benim anlamadigim baskan genc oyuncu alacagiz demiyormuydu pandev gelmis 31 yasina kisacasi pandev olduguna inanmak istemiyorum :(

Şimdiye kadar defansif tek hareketini göremedik maalesef Olcan'ın, önünden geçtiler Fener maçında kaç kere, bir kere müdahale etmedi neredeyse.

Ofansif özellikleri olan adamı, gerekirse yedekten girip ileride iş yapacak, hareketlilik getirecek adamı sol beke hapsetmez. Böyle bir düşünce olsaydı şimdiye kadar en az 1 kere denenirdi sol bekte. Antrenmanda bile denendiğini duymadık (Mesela Furkan'ı duyduk sağ bekte denendiğini...)

Bu konuda hakkın var pek denenmedi ama olcan bence yedek kalmaz ayrıca yabancısı olduğu bi mevki değil iyi kötü biliyor diye dedim ben

Ünal Aysal'dan gıcık kapmaya başladım ama burdaki taraftarlarn birçoğundan daha fazla gıcık kapmaya başladım. Kimisi teknik direktör kesiliyor, 31 yaşındaki adam için 20 yaşındaki adam mı kesilirmiş! Sanane birader teknik direktörmüsün! Kesilir tabi gerektiğinde gerektiği yapılır...

Podolski veto eden adam nasil pandev'e evet diyor

Yaziklar olsun

Pandev Bruma ile birlikte değişmeli oynayacak, Podolski'yi maliyeti yüzünden veto etmiştir, "lüks" lafı geçiyordu hatırlarsan.

Pandev sudan ucuz geldiği için, yaşı, temposu, maaşı itibariyle yedek te oturabileceği için uygun gelmiştir.

Yoksa Podolski'yi istemedim, Pandev daha yararlı olur diye düşünmüyordur hoca.

rica ederim burkay kardeş xamax maçında ali samiyende küçük bir çocuktum ben prekazi ile büyüdüm ben bana biri kuş dedi yaaa çok üzüldüm gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt