Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amaç düşük fiyata çok oyuncu almaksa 2.ligden 15 20 oyuncu alınırdı bu fiyata :crushed:

Pandev gayet iyi transfer pasör özelliği olan teknik forvet.Ayrıca kanatlarda hatta Sneijder'in yokluğunda amc bile oynar son günde bundan iyisi olmazdı zaten

Akillari varsa Pandeve 2 yil, Dzemaili ye de 3 yil kontrat yaparlar.

Dzemaili bitmiş beyler... h. o.

3 yıllık.olacakmış anlaşma

Pandev daha bitmedi...alternatif isimler var forvet için

* LG G2 Tapatalk *

Valla gönül ister gitsinler Doumbia gelsin ama kulübün iç hesaplarını bilemiyoruz malesef ama şunu söyleyebilirim ki ne vereceği belli adamları almak her zaman avantajdır..

Ben Pandev'i uzaktan attığı gollerle etkili sol ayağıyla tanıyorum öyle aman aman süratli bir oyuncu değil ama bulduğunu yazan oyun görüşü vizyonu olan kendini ispatlamış oyuncu kilidi açma konusunda özellikle içerdeki maçta çok takıma katkı vereceğini düşünüyorum..

Dzemali'ye gelirsek Selçuk ve Melo'ya bir silkelenme mesajıdır bu özellikle Selçuk'a oyun görüşü olan hücuma destek veren bir adam Dzemali bizim Selçuk'a göre çok daha tempolu kora korda oynayabilen bir adam dikine özellikle iyi giden bir adam..

Yani öyle karalar bağlanacak iki oyuncu değil..

Doğru kullanılırsa takıma çok katkıda bulunacak adamlar beyler şu konuda korkmayın..

Bunlar Avrupa'da futbol eğitimi almış üst liglerde oynamış adamlar bizim ligde zaten farkını belli edecekler,gelelim Cl için yeterli mi bana göre değil..

Bir Drogba ve Sneijder etkisi beklemeyin sükse açısından..
ha şöyle yaaa düzgün objektif bir yorum ben pandevin ş.ligi kupasını aldığını bilmiyordum ismini bile yeni duydum hatta bize gol bile atmış ama ş.ligi için daha sofistike adamlar lazım birde zaten fazla yabancı alamıyoruz alırken ses getirsin istedim

Pandev ve Dzemalli iyi transferler ama kimi keseceğiz?Muslera Melo Sneijder kesilmez.Bruma çok işimize yarayacak gibi duruyor.Chedjou baya iyi oynamaya başladı.Pandev ve Dzemalli de yedek kalacak isimler değil bana göre.İşimiz zor.

Yabancısı olduğu mevki değil hatta Mustafa Reşit Akçay bek oynatıyordu geçtiğimiz sezon başında, katkısı yoktu, kitlenip duruyordu, hapsoluyordu orada.

Kanat oynamaya başladıktan sonra geldi o istatistikler (goller, asistler...)

Önde oynarken daha mücadele etmesini, adam kovalamasını falan beklerdim, hiç ışık görmedim bu konuda, eli belinde gezdi baya şaşırttı beni. Takımın genelinde de böyle bir hal var anlayamadığım.

Belki bana kızan çok olacak ama brumanın hayranı olan birisi olarak söylüyorum bu sene çok özel bi sene o yüzden garanti iş yapacak olan kimse 11 de o başlamalı ki bana sorarsanız bruma yorgun rakiplere karşı çok çok daha etkili olabilir dünkü maçın sonlarında olsaydı bruma kanattan uçardı ama baştan olcanla başlamak daha mantıklı geliyor

Tanımadığınız oyunculara sallamayı bırakın ya 3-5-2 oynarız kadroları kuralım :)

amaç düşük fiyata çok oyuncu almaksa 2.ligden 15 20 oyuncu alınırdı bu fiyata :crushed:

fugocq.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt