Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
************muslera************
veysel**semih**chedjou**telles
****selçuk**dzemailli**melo****
olcan*****sneijder*******bruma
******burak******pandev*******
los galacticos![]()
![]()

ali naci küçük @nkucukk 4 sn.
SON BİLGİ: Galatasaray, Pandev ve Dzemaili için Napoli Kulübü ile 3.5 milyon euro bomservis bedeli karşılığında büyük ölçüde anlaştı
************muslera************
veysel**semih**chedjou**telles
****selçuk**dzemailli**melo****
olcan*****sneijder*******bruma
******burak******pandev*******
los galacticos![]()
![]()
ha şöyle yaaa düzgün objektif bir yorum ben pandevin ş.ligi kupasını aldığını bilmiyordum ismini bile yeni duydum hatta bize gol bile atmış ama ş.ligi için daha sofistike adamlar lazım birde zaten fazla yabancı alamıyoruz alırken ses getirsin istedimValla gönül ister gitsinler Doumbia gelsin ama kulübün iç hesaplarını bilemiyoruz malesef ama şunu söyleyebilirim ki ne vereceği belli adamları almak her zaman avantajdır..
Ben Pandev'i uzaktan attığı gollerle etkili sol ayağıyla tanıyorum öyle aman aman süratli bir oyuncu değil ama bulduğunu yazan oyun görüşü vizyonu olan kendini ispatlamış oyuncu kilidi açma konusunda özellikle içerdeki maçta çok takıma katkı vereceğini düşünüyorum..
Dzemali'ye gelirsek Selçuk ve Melo'ya bir silkelenme mesajıdır bu özellikle Selçuk'a oyun görüşü olan hücuma destek veren bir adam Dzemali bizim Selçuk'a göre çok daha tempolu kora korda oynayabilen bir adam dikine özellikle iyi giden bir adam..
Yani öyle karalar bağlanacak iki oyuncu değil..
Doğru kullanılırsa takıma çok katkıda bulunacak adamlar beyler şu konuda korkmayın..
Bunlar Avrupa'da futbol eğitimi almış üst liglerde oynamış adamlar bizim ligde zaten farkını belli edecekler,gelelim Cl için yeterli mi bana göre değil..
Bir Drogba ve Sneijder etkisi beklemeyin sükse açısından..
Akillari varsa Pandeve 2 yil, Dzemaili ye de 3 yil kontrat yaparlar.
transfer komitesi istifa etsin
Yabancısı olduğu mevki değil hatta Mustafa Reşit Akçay bek oynatıyordu geçtiğimiz sezon başında, katkısı yoktu, kitlenip duruyordu, hapsoluyordu orada.
Kanat oynamaya başladıktan sonra geldi o istatistikler (goller, asistler...)
Önde oynarken daha mücadele etmesini, adam kovalamasını falan beklerdim, hiç ışık görmedim bu konuda, eli belinde gezdi baya şaşırttı beni. Takımın genelinde de böyle bir hal var anlayamadığım.
amaç düşük fiyata çok oyuncu almaksa 2.ligden 15 20 oyuncu alınırdı bu fiyata :crushed:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 6 Sek.