- 10 Mart 2013
- 121.632
- 158.447
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13 kişi az olmuş bikaç kişi daha koysaydin![]()
12 kisi![]()
Tekrar sorayim, Napoli'nin hedefleri bizden daha mi buyuk? Biz 2 senedir gruplardan cikiyoruz, bu sene de hedefimiz bu. Napoli gecen sene bizim bu seneki rakiplerimize karsi cikamadi gruptan, bu sene play-off'u bile gecemediler, ve bunu yaparken bizim bel bagladigimiz "yildiz" transferlerimiz onlarin yedek oyuncusu.
Iyi yapmissin kadro degerlerini gostermekle. Mesele de bu zaten. Biz bu adamlarin eskilerini alarak hic bir zaman basarili olamayiz, hedeflerimize ulasamayiz, o yuzden bizim yukselme potansiyeli olan genc oyuncular almamiz lazim, dususe gecmis emekliler degil.
cahilliğimi bağışla interde direk 11 oyuncusumuydu ve ben bu adamı niye tanımıyorum
Lisans cıkarmadılar A2 takımla devam ediyorBu arada Endogan Adilli ne oldu renktaslar?
Transfer dönemi bitse de forumdaki ağlaklar da gitse.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten · 1 dk. İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 6 Sek.
ünal aysal: "dzemaili ve tarık çamdal ile anlaştık.. pandev için de uğraşıyoruz.. onun durumu akşam belli olur.."
pandev yatar insallah, pato+dzemaili+tarik harika olurdu.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 dk.ha şöyle yaaa düzgün objektif bir yorum ben pandevin ş.ligi kupasını aldığını bilmiyordum ismini bile yeni duydum hatta bize gol bile atmış ama ş.ligi için daha sofistike adamlar lazım birde zaten fazla yabancı alamıyoruz alırken ses getirsin istedim
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 dk.
ünal aysal: "dzemaili ve tarık çamdal ile anlaştık.. pandev için de uğraşıyoruz.. onun durumu akşam belli olur.."