Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar sorayim, Napoli'nin hedefleri bizden daha mi buyuk? Biz 2 senedir gruplardan cikiyoruz, bu sene de hedefimiz bu. Napoli gecen sene bizim bu seneki rakiplerimize karsi cikamadi gruptan, bu sene play-off'u bile gecemediler, ve bunu yaparken bizim bel bagladigimiz "yildiz" transferlerimiz onlarin yedek oyuncusu.

Iyi yapmissin kadro degerlerini gostermekle. Mesele de bu zaten. Biz bu adamlarin eskilerini alarak hic bir zaman basarili olamayiz, hedeflerimize ulasamayiz, o yuzden bizim yukselme potansiyeli olan genc oyuncular almamiz lazim, dususe gecmis emekliler degil.

Napoli gecen sene o gruptan bizden daha fazla puan toplayip cikamadi.. Eger fener direk katilsaydi samp ligine biz gecebilir miydik playoffu? Biz napoliden daha iyiyiz demenin bir anlami yok. Bolton cok mu iyi Galatasaray'dan? Elmander'i ordan aldik. Ya pandev de elmander etkisi yaparsa? Daha futbolcu oynamadan kotulemenin bir anlami yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray, Napoli'den Blerim Dzemaili'nin transferi için Napoli ile 4 milyon euro'ya el sıkıştı. Sözleşme 3 yıllık (Blick)

4 milyon euroya alabiliyorsan 2 sini çok iyi.

Beyler izlemediğiniz adamlar hakkında pek yorum yapmayın.

Dzemaili gayet iyi bir oyuncudur. Tam anlamıyla box to box oynuyor adam.

4-3-1-2 veya 4-3-3 oynayacaksak melo ve selçuğu çok rahatlatacak. Çok iyi pas yüzdelerine sahip eleman.

Pandev'e gelirsek Pato tercihinden daha iyidir. Pato'yu 5 milyona alacağımızı sanıyorsunuz sanırım. En aşağı 10 milyon Pato'nun fiyatı.

Ki Pato bitik halde. Brezilya liginde bile adam oynayamıyor. Doumbia gibi adamları alamayacaksak Pandev gayet iyi olur.

Çok koşan ve etkili şutları olan eleman. Ligde en az 15 gol atar.

Zaten bu adamların sözleşmeleri en fazla 2-3 yıl arası olacak.

Su Dzemaili harika vuruyor ya, uzaktan müthis..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]

ha şöyle yaaa düzgün objektif bir yorum ben pandevin ş.ligi kupasını aldığını bilmiyordum ismini bile yeni duydum hatta bize gol bile atmış ama ş.ligi için daha sofistike adamlar lazım birde zaten fazla yabancı alamıyoruz alırken ses getirsin istedim

Gönül ister Guarin Podolski Tarık 3 transferimiz olsun liginde anasını ağlatalım Cl'ninde..

Ama malesef evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen..

Dortmund Arsenal'i görünce ben zaten bu gruptan çıkma ihtimalimizi çok düşük görüyorum objektif olalım şimdi iki takımda bizden çok daha üstün..

He belli olmaz iman gücüyle birşeyler yaparız belki fakat futbolun gerçekleri var..

Uefa kupası için Pandev Dzemali yeterli oyuncular diyebileceğim bu ben anlaşmaların uzun olmaması taraftarıyım özellikle Pandev için 2 yıl yeterli hatta 1+1 bile olur..

Pandev yerine, Elmander geri dönsün diyen ile Elmander geldiğinde bu kim ya diyenlerin aynı kişiler olma ihtimali çok yüksek.

Biz yıldız transfer beklemiyoduk zaten alternatif arıyorduk yabancı sınırı malum zaten.

Melo-Muslera-Sneijder-Ched-Bruma 5 iyi yabancımız var zaten.

Bruma-pandev

Melo(ched)-jemal değişmeli oynar ligde.Bunun sakatlığı,cezası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt