Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Dzemali okey de Allah'ını seven Pandev'i almasın yahu yapmayın:(

hani ataklarımız başlıyor rakip eksik yakalanıyor fener maçında bir sürü yakaladık burak son pasları tek topu doğru dürüst atamadı hatırlamısın

pandev bu takıma oyun zekası getirir o son topu doğru yere doğru adama atar ön direkte arka direkte unutturur kendini golü atar pandev çok önemli oyuncudur

en azından oyun disiplini ve karakteri düzgün b topçudur sırf adı daha hoş geldiği için içkici patoyu alalım demek dahamı doğru en son patonun bi videosuna

baktım brezilyada en az 5 kilo almış eski pato öldü

İnş Pandev gelmez diyenler bu transfer yatarsa kimi bekliyor merak ediyorum.

Pandev gelmezse alabileceğimiz en iyi adam Almeida olur uyandırayım

tapatalk

Almeida bile Pato'dan cok isimize yarar. Sacma sapan isim hayranliklariyla vizyon olmuyor.

Gesendet von meinem LG G3

Allah askina birini begensin su forum.d.d pandev show yapar bu ligde kendinizi dev aynasinda gormeyin. Dzemaili de iyi istikrarli topcu . Tariki da alip transferi kapatirlar

İnş Pandev gelmez diyenler bu transfer yatarsa kimi bekliyor merak ediyorum.

Pandev gelmezse alabileceğimiz en iyi adam Almeida olur uyandırayım

tapatalk

Ismail turut'u bekliyor onlar. Ben anlamiyorum ya bu forum hep muhalefet hep muhalefet..

Sent from my iPhone using Tapatalk

birisi şuraya brezilyadan bi pato videosu koyabilirmi adamın fiziğine bi bakalım bana kilo almış geldi benmi yanılıyorum acaba?

Tekrar söyliyorum... Dzemaili ve Pandev bu yorumlara karşı şaşırtacak.

Takıma iyi katkı verecekler.

Serie A sertliği ve oyun yapısı ile tr ligine bemziyor...adapsyon sorunu yasamazlar iki balkan kökenli oyuncuların.

Neco nun geldinde ve Şampiyon oldumuz sene yi hatirlatdı...herkez negatif idi begenmemisdi...ama neco şampiyonluk yolunda cok katkı vermisdi.

* LG G2 Tapatalk *

Elmander, Muslera ve Melo transferleride begenilmemisti bu forumda. Umarim sonu benzer.

Gesendet von meinem LG G3

2-3 sene daha üst düzey oynar profosyonelliği üst düzey bi adam Pandev.Necati'nin öldü bitti denilen hali bile nasıl katkı verdi 2 sene önce hatırlayın Pandev Necati'nin 2 gömlek üstü işte oyun stilleri bire bir aynı

2-3 sene üst düzey oynuyorsa Napoli niye bırakıyor ki. Alternatif oyuncu sonuçta. yedeklesinler kalsın.

Şaka maka takım iyi olacak bunlar gelirse.

Tarık,Pandev,Dzemaili.Süper lig için bakarsanız çok iyi transferler.

Pandev çok iyi bir profesyonel.Ali Ece'de çok beğeniyormuş.

patoyu pahalı diye istemezsiniz anlarım 10m bencede çok düşüşte sonuçta

ama gelip patoya yeteneksiz diyen futbol izlememiş insanlar var burda :D

pandev yerine patoyu(kiralık) isterdim

fenere gitse ağlarsınız oturup

adamlar demba bayı kral yapıyolar pato yeteneksiz :D :D

burda muhabbet yapiyoruz iyi guzel de.. begensek beyenmesek nolur beyler.. para bizde mi yonetici biz miyiz ?

Aslında Pandev yerine hayvan gibi yardıran birini isterdim ama Pato'dan daha çok katkı sağlar bence Pato fanı olmama rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt