Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev kaç gol atmış ALLAH aşkına ya yine burağı mı izleyecez biz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama bizim yönetimin yaptığı, sınava son gün çalışmak gibi birşey.

Hazırlık kampında transfer yapılmadı.

Şimdi yeni gelecek adamların takıma uyumu 1-2 ay sürer. :(

Pandev,cemali be tariğin geleceğini düşünürsek,türkiyenin açik ara en iyi kadrosu bizde,o benide çileden çıkaran burağın yine sow,emenike ve badan fazla gol atacağina eminim

beyler benim anlamadığım pandev geldiğinde ş.liginde çeyrek final mi gelecek yada forma satışlarımı patlayacak paramız yoksa mecbur değiliz oyuncu almaya yada tarık pandev ve isimini bile söyleyemediğim diğer adamı almak yerine bir süper forvet alsaydık kötümüydü aynı hatayı ara transferde yapmadıkmı ontivero ve diğerleri hangisi takımda şimdi? bide niye transferi en sona bırakıyoruz arkadaş rierayı alırkende son dakikada inanılmaz para vererek almadıkmı ?

Hayirlisi olsun. Aslinda cok büyük transferlerin yapilmayacagini biliyorduk. Bakildiginda yine iyi sayilir.

Ikisi de Türkiye´ye uygun tipte oyuncular. Güclü ve mücadeleci. Sutlari iyi, ayaklarina hakimler.

Faydali olurlar diye düsünüyorum ligde. Bazen alternatif, bazen 11 olurlar. Hayirlisi

son gün icin harikulade hamleler

bu kadarını beklemiyordum dogrusu

saskınım

tesekkürler baskanım

patoyu pahalı diye istemezsiniz anlarım 10m bencede çok düşüşte sonuçta

ama gelip patoya yeteneksiz diyen futbol izlememiş insanlar var burda :D

pandev yerine patoyu(kiralık) isterdim

fenere gitse ağlarsınız oturup

adamlar demba bayı kral yapıyolar pato yeteneksiz :D :D

pato fenere gitse helede yüksek paraya gitse sevinirim aynı krasic gibi olur sonu sırf ismi var diye topçu alınmaz bunu anlayın artık pato bitmiş arkadaşlar

futbolla alakası yok

Pandev mi forma sattırır pato mu hadi cevaplayın ????

Sent from my iPhone using Tapatalk

2-3 sene üst düzey oynuyorsa Napoli niye bırakıyor ki. Alternatif oyuncu sonuçta. yedeklesinler kalsın.

Michu,Callejon,Higuain gibi adamlar var o bölgede oynayacak ayrıca en son Zapata diye bi forvet almışlar Pandev'in sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalmışken para kazanmak istemiş olabilirler.

Forumda olası Pandev ve Dzemaili transferlerini stancu culio transferlerine benzeten çok ilginç karakterler var. Taraftarımızın en sevmediğim yanı bu, bilmiyorlar, bilmedikleri konu üzerine 40 laf söyleyip bir anda gaza gelip hocayı takımı sezonu herşeyi bitiriyorlar. Biz uslanmayacağız, akıllanmayacağız da. Uzun zamandır takip ediyorum forumu, bu arkadaşları görünce dayanamayıp yine yazdım.

Bir kere şunu söyleyeyim, bilen ve izlemiş bir kişi olarak konuşuyorum, Pandev transferine leş diyen, yaşı büyük vs diyen adam hiç ben futboldan anlıyorum vs demesin. Kaç maçını izledin? Neye göre konuşuyorsun?

Bu takıma ilaç gibi gelecek iki transfere laf atmak çok saçma. Emin olun çok şey değişir atak yönünde. Umarım olur bu transferler.

Di Marzio

Napoli, è fatta per Dzemaili e Pandev al Galatasaray: i dettaglifb.me/6NPCd8nnL

5:12pm - 31 Aug 14

Ben almeidanin kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum bjkdeki performansina bakmayın onları fazla sallamiyordu küçük bir klüp olarak görüyordu ama burak ile iyi bir ikili olamazlar bursa macindada anlaşılacağı gibi prandelli pivot değilde serbest oynayan bir yabancı forvet istiyor brumayida o şekilde oynatti ve sistemimizde 4-3-3 olacak gibi gözüküyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt