Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev 4231 de kanat oynayamaz bence. 433 ya da 3412 gibi bir şey oynayabiliriz.

FC Metalist kulübü oyuncusu Jose Ernesto Sosa'nın Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımına transferi ile ilgili olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır.

Yatıp kalkıp halimize şükredelim. :)

Lanzini Bryan Ruiz Belhanda gibi isimlerden sonra tamamen facia.Zaten adı geçen oyuncuları alamıyacakları belliydi.

Eğer burak ve selçuk iyice dibe batarsa şöyle birşey yapmak zorunda kalacağız.

-------------Sinan-----------

Veysel-Semih-Hakan-Tarık

--------Dzemalli-Melo-------

Olcan------Sneijder----Bruma

-------------Pandev----------

-------------Muslera---------

Veysel-Semih-Chedjou-Tarık

---------Selçuk-Melo-------

Pandev----Sneijder---Olcan

---------------Burak-----------

Böyle olur kadro. Dzemalli çok gereksiz transfer. Burak ve selçuk mecbur hala kadroda olacak.
benimde 2 saatir açıklamaya çalıştığım bu bize gerçekten kaliteli golcü lazım değilmiydi tarık + iyi forvet alsak iş bitecekti sanki integral sorusu çözüyoruz ş.liginde az pozisyona gireceksin bunu atacak adam pandevmi ?

Pandev'i gecen sene izleyen var mi, eski teknigi var mi yoksa sirf adi icin mi transfer ettik? Bu sorumda bir kinaye yok izleyen varsa yorumunu merak ediyorum

Bu Chambers baya sıkıntılı Arsenal defansında. Leicester forveti yatırıp kaldırıyor adamı.

Bizim maçta oynarsa Sneijder Burak Pandev Bruma ne varsa üstüne oynatmak lazım. Her an hata yapabilme potansiyeli var.

tapatalk

sutor oyuncuların cogalması da iyi

sino,olcan,cemal hatta pandev

yer yer melo,azcık da selcuk

En azından mevki olarak orta sahanın ortasına adam alıyor olmaları Selçuk'a bir alternatif yaratılması açısından iyi. Fakat Pandev'e içim nasıl sinecek bilmiyorum. Bu kadar süre gerçekçi olmayan hedeflerin peşinden niye koşuldu o zaman? Başka isimlere yönelemez miydik? Poldi'yi istemeyip Pandev'e olur dediyse bunu neye dayanarak yaptı? Şu anda orta sahanın ortasına kimi alırsan al Selçuk'tan daha çok katkı verecektir zaten. Ama ileriye daha komple bir isim getirmeliydik diye düşünüyorum. Tarık haricindekiler daha ziyade rotasyon transferleri gibi duruyor.

VALON BEHRAMI mi? - BLERIM DZEMAILI mi?

Dzemaili'nin ayagi daha iyi daha teknik daha iyi pasor . Behrami enerjisi sinirsiz defansif yonu daha kuvvetli tam anlamiyla isiran bir orta saha . Bu sorunun cevabi Melo'yu nasil kullanmak istiyorsuna gore degisir . Melo'yu deha defansif kullanmak istiyorsan Dzemaili daha ofansif kullanmak istiyorsan Behrami diyebiliriz . Bence bizim takima Behrami daha iyi giderdi . Skora katkisi cok daha az olurdu belki ama ben daha yararli olacagini dusunuyorum . Tabii yabanci siniri ve kadro kurulumu da muamma . Bruma - Olcan -Burak * Selcuk - Melo - Sneijder oynatip rotasyona alinacaksa Dzemaili daha iyi bir secenek olabilir .

pandev 1+1 diyolar

tutarsa uzatırız olmazsa yolcular daha kalitelisini alırız

kısa vadede bir sakatlıgı sıkıntısı yoksa iyi is yapacaktır goran pandev

Saha içi kontenjan 6 olsa çok iyi olacaktı, tam da Chedjou form tutmuşken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt