Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cemali iyi topçumu sence. pandevin 1+1 iyiymiş harbiden.

Zerre fikrim yok. :D

şu capsi de paylaşayım bari cemali eski takımı torinoya attığı ilk 2 gol sonra sevinmiyor 3. gol malum.

5f81f5d248d36c41d4dd5df0b162c74b.jpg

Tapa

Pandev'i gecen sene izleyen var mi, eski teknigi var mi yoksa sirf adi icin mi transfer ettik? Bu sorumda bir kinaye yok izleyen varsa yorumunu merak ediyorum

istatistiklere bakılırsa her 90 dakikada 1 gol yada asisti var gecen sene, son zamanlarda izlemedim ama italya liginde düşmüş bir oyuncunun bunu yapabileceğini düşünmüyorum .

Bu Chambers baya sıkıntılı Arsenal defansında. Leicester forveti yatırıp kaldırıyor adamı.

Bizim maçta oynarsa Sneijder Burak Pandev Bruma ne varsa üstüne oynatmak lazım. Her an hata yapabilme potansiyeli var.

tapatalk

Calum'un orjinal pozisyonu merkez defans değil zaten. Sağ bekten devşirme stoper yaratmaya çalışıyor Wenger.

Kötü Leicester City bile Arsenal'e karşı neler yapıyor , bizim CL'de bunlardan iki maçta en az üç puan almamız lazım.

Araenal maçını izliyorum da bunları içerde yenmemiz mesut acayip ağır oyuncu futbolu bırak deseler bırakacak o derece oynuyor adam..

Pandev ve Hiz konusunda deginmek istiyorum.

Pandev zaten hic birzaman sprinter bi forvet degildi... bu tarz forvetler yas gecdikce pek iyi oynayamazlar cünkü tek özelligi hizlaridir.

Pandev ise teknik bi Forvet. Hiz ile degil Beyinle oyniyan oyuncu tarji.

Pas Oyunu, Topu ayanda tutmak, Oyunu görüsü vs.. normal forvetler ile kiyas aldindan daha iyidir.

Yas itibari ile hizlilik ve ceviklik azalabilir ama teknik kalir..ayrica oyunu görüsü yas itibari ile daha iyi olur.

Yani o konu üzeri endise olmasin. En basit örnek Necati'dir..ikinci zaman geldinde herkez "yasli Necati yi napicaz...adam kosamiyor artik".

Nasil bi katki verdigini herkez görmüsdür.

form is temporary class is permanent

Reyes,forlan ve ujfalusiyi kapa bildirdigimizde taraftarin burun kivirdigi ve buda bonusumu diye dalga gectikleri isim ujfalusidi ..

Ama geldiginde nekadar önemli oldugunu anladik. Pandev belki vizyon olarak iyi bir transfer degil ,yanliz kendisi cok tecrübeli bir isim .. Bizim bebeler böyle tecrübeli kurt bir oyuncudan ögrenebilecegi cok sey var .. Hayirlisi

belki qrala ofsayta düşmemeyi de öğretir :(

Champions League

Cesare Prandelli

____________________________Fernando Muslera____________________________________

_____Tarik Camdal_______Semih Kaya_____Aurelien Chedjou__________Alex Telles_________

_______________________Felipe Melo_____Blerim Dzemaili___________________________

___________Olcan Adin________Wesley Sneijder_______Armindo Bruma_______________

_____________________________Goran Pandev___________________________________

tt-arena-konserlere-uygun-yaplmam.jpg

Mbia mı Dzemali'mi ? tarafsız yorum istiyorum

Nasıl futbol oynatmak istediğine bağlı. Defansif futbolsa tabi ki Mbia. O adamın ciğeri falan yok, net. Bıkmadan usanmadan sürekli koşar, pres yapar, mücadele eder. Dzemaili daha ofansif oyuncu. Bence en önemli artısı, bu sezon uzaktan sürpriz goller atacak.

"Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak."

Hürriyet'e ve Ali Naci Küçük'e göre bonservis bu.

tek kelime ile harika

gerçek ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt