Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo&Selçuk'tan biri kart cezalısı olur, yorgun olur, Allah göstermesin sakat olur, Dzemaili oynar.

Hakan&Tarık'tan biri formsuz olur, yorgun olur, sakat olur, Telles oynar.

Pandev&Bruma değişmeli oynayabilir, Burak'ın ağır saçmaladığı maçlarda Burak oyundan alınır Pandev sahte 9 oynar.

Eğer Hakan solda sırıtmazsa, yani Tarık'ı sol bekte kullanma ihtiyacı hissetmezsek Veysel'i kulübeye göndeririz Tarık sağ bek oynar.

Chedjou cezalı olur, sakat olabilir yine belinden, Hakan oynar.

1. Yukarıda yazdığım gibi ilk 11'de oynayabilecek kapasiteye sahip oyuncu sayımız arttı, kadro derinliğimiz arttı.

2. Muslera-Sneijder-Melo haricinde hiçbir yabancımız yedek beklediğinde Burak gibi trip atacak gibi görünmüyor. Form/ceza/sakatlık durumları, rakibin kim olduğu ve maçın nerede oynanıyor olduğu faktörleri geri kalan iki yabancıyı belirleyecek. Yazdığım üç oyuncunun zaten yedek beklemesi için hiçbir sebep yok. Tabi Sneijder şu an için olabilir belki tam olarak hazır olana kadar.

3. Sonuç olarak her maç kulübede bekleyecek üç yabancımız olacak. Bu üç yabancı oyuncu da oyuna sonradan girseler de oyunun gidişatına doğrudan etki edebilecek oyuncular.

4. Eğer sözleşme şartları çok fazla olmazsa, Pandev&Dzemaili'yi kesin olmasa da yazılanlara göre 3.5-4.5m euro arası bonservisle transfer edebilmek muazzam.

Transferleri son güne bırakmak ne kadar yönetimin kurumsallıkla pek bir ilgisinin olmadığını gösterse de, eldeki yabancıları yeni gönderebilmiş olduğumuzdan bu kısıtlı zamanda gerçekleştirmek üzere oldukları bu üç transfer (Tarık bitti gerçi) karşısında yönetime saygılarımı iletiyorum. Yoksa önceki son dakika transferlerini de iyi hatırlıyoruz.

Pandev iyi oyuncu eyvallah gelsin ama Gökhan İnler varken Dzemailiyi niye alıyorsun ??? Zaten 5 yabancı oynatabiliyorsun nerene sokacansın Dzemailiyi.Yıllık 3.5 milyon versen tıpış tıpış gelirdi Gökhan İnler.Şuan 1.4 milyon kazanıyormuş .Bizde hiç top oynamayan Hamit ve Selçuk efendi 3 milyon euro alıyor zaten.Yönetim aptalcana bir hamle yaptı dzemailiyi alarak.

ya arkadaş inlerin gelmek istememiş olabileceği gibi basit bir ihtimali düşünemeyip niye saçma sapan yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz.ha desen sın ır var niye aldılar onuda prandelli hoca istemiştir bişey düşünüyor adam demekki

dortmund ve arsenal ile kafa kafaya oynayacak oyuncuyu almamızı mı bekliyorsun ? onlarla kafa kafaya oynamamızın tek yolu var O da mücadele ve sistem.

Reus tek başına senin takımını satın alır, kafa kafaya oynayacak oyuncu alacakmış mış mışız . yok yaaaaa

Evet arkadaş ben salağım ya Benzemalar Ronaldolar bekliyorum

Elbetteki o seviyelere ulaşmak 2-3 transferle olmaz

Ama biz her transfer döneminin son gününde günü kurtarmak için 1-2 sene içinde elimizde kalacak futbolcular toplarsak o seviyelere asla ulaşamayız.

Bu yüzden ya paran yetiyorsa her sene bir tane baba transfer yapacaksın seni bir kademe yukarı çıkarabilsin ( Geçen yıl Drogba vardı Pogba tek başına bizi satın alamadı)

ya da Bruma tarzı oyuncuları yavaştan toplayacaksın bir kaç yıl içinde düzgün bir takım oluşturacaksın

Ama biz ne yapıyoruz

son güne bırakıyoruz birileri bişeyler öneriyor '' aa iyimiş fiyatıda makul bu sene idare etsin yeter'' diyip çöpleri topluyoruz

Bak Eboue çok mutluyum gitmek istemiyorum diyor

Seneye bunlar da aynısı olacak

bu bugün için geçerli bir durum değil yıllardır böyle

images

GE-LI-YOR-UM

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sAbVOmvZilw[/media] Barcaya böle bi golü var bu sene hazırlık maçında

Pandev iyi oyuncu eyvallah gelsin ama Gökhan İnler varken Dzemailiyi niye alıyorsun ??? Zaten 5 yabancı oynatabiliyorsun nerene sokacansın Dzemailiyi.Yıllık 3.5 milyon versen tıpış tıpış gelirdi Gökhan İnler.Şuan 1.4 milyon kazanıyormuş .Bizde hiç top oynamayan Hamit ve Selçuk efendi 3 milyon euro alıyor zaten.Yönetim aptalcana bir hamle yaptı dzemailiyi alarak.

İnler istememiş diyenler var. Herkesin tercihleri var. Song da mesela İngilterede kalmayı tercih etti. Direkt yönetime sallamamak lazım.

Transfer basarisi diyenler olmus.. Vay be, ne hallere düstük, valla üzücü. Koskoca yaz dönemi gecti, son gün iki cöp bulup getirdik, ama transfer basarisi diyenler var. Nedeni ise sirf bonservis bedeli fazla olmadigi icin.

Tamam belki bu konuda transfer basarisi, ama hadi sportif acidan bi bakin olaya?

Yazik, cidden yazik.

Tarik transferi iyi, gerekliydi. Veysel ile olmaz bu isler!

Hepsine katılırım fakat Tarık kesinlikle çok abartılıyor.

Ozan Tufan gibi bir adam dururken bu kadar tarıkla uğraşmak çok vahim bir durum.

siz heyecanlandınızmı onu söyleyin pandevciler :) ama tarık transferi beni harbiden heyecanlandırdı elimiz çok rahatladı çünkü birde şöyle nokta atış bir forvet alsaydık harika olacaktı

="Gökhan_Yaman, post: 8298736, member: 28636"]Mbia mı Dzemali'mi ? tarafsız yorum istiyorum

Dzemaili'nin ayağı daha yumuşak,dripling anlamında daha yetenekli bir oyuncu.Dzemaili daha zeki bir oyuncu daha doğru paslar atar ve Selçuk gibi ileriye vermekten korkmaz.Dzemaili istersen de kesici olarak da oynar.Dzemaili'nin uzaktan şutları nefistir.M'bia ise fiziğe dayalı topçu orta sahada bir koşar sonra geri gelir, top kapar, pres yapar, ileriye götürür.

Hepsine katılırım fakat Tarık kesinlikle çok abartılıyor.

Ozan Tufan gibi bir adam dururken bu kadar tarıkla uğraşmak çok vahim bir durum.

Ben Tarik müthis bir oyuncu demiyorum zaten Kaan. Sinirlama yüzünden mecburen alinmalidir. Veysel ile yürümez bu isler, kabul edin. Bu konu da Tarik'i tercih ederim. Sol bek te oynar.

İzlemediğiniz oyuncu hakkında yorum yapmayın fifadan oyuncu beğenmeyi bırakın Dzemaili bize lazım olan bir oyuncu

Almeida Pandev kiyasi cok yanlis oldugunu dusunuyorum biri Burak'a destek verecek pas yetenegiyle ve teknigiyle (2012-2013 gibi oynarsa) digeri Burak ile degismeli oynayacakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt