Gökhan_Yaman
Yeni Üye
- 20 Ağustos 2014
- 61
- 0
- 576
Ben diyorum ki Eboue gitsin Dzemali+Mbia gelsin.Eğer imza ücretine çok uçuk bi rakam istemezse Mbia/Melo-Selçuk/Dzemali orta sahası iyidir Yekta'da arada kaynar işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sert uslubunla döktürmüşsün kardeşim helal.
ali naci küçük @nkucukk · 1 dk.
Galatasaray, Pandev ve Dzemaili'nin bonservisi için Napoli'ye 2 milyon 350 bin euro ödeyecek
Yuhh.. Sudan ucuz be..
AC Milan News @Milanello 25 Ağu
Milan Channel reports that Milan won't sign any of these players: Dzemaili, Rabiot, Lestienne, Falcao and Eto'o.
Transfer basarisi diyenler olmus.. Vay be, ne hallere düstük, valla üzücü. Koskoca yaz dönemi gecti, son gün iki cöp bulup getirdik, ama transfer basarisi diyenler var. Nedeni ise sirf bonservis bedeli fazla olmadigi icin.
Tamam belki bu konuda transfer basarisi, ama hadi sportif acidan bi bakin olaya?
Yazik, cidden yazik.
Tarik transferi iyi, gerekliydi. Veysel ile olmaz bu isler!
gol asist dakika oranlarına tekrar bak. Gollere özellikle bak. Ezbere konuşuyorsun çünkü. Biri 33 Maçta 15 gol 5 asist yapmış. Diğeri 41 maç 8 gol 8 asist yapmış. bu mu iyi oran?
Türk olsalar en az 7m du ikisi...
Ben diyorum ki Eboue gitsin Dzemali+Mbia gelsin.Eğer imza ücretine çok uçuk bi rakam istemezse Mbia/Melo-Selçuk/Dzemali orta sahası iyidir Yekta'da arada kaynar işte
Türk olsalar en az 7m du ikisi...
nedense bende jardele karşılık gelen paket izlenimi veriyorBonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.
gol asist dakika oranlarına tekrar bak. Gollere özellikle bak. Ezbere konuşuyorsun çünkü. Biri 33 Maçta 15 gol 5 asist yapmış. Diğeri 41 maç 8 gol 8 asist yapmış. bu mu iyi oran?