Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben diyorum ki Eboue gitsin Dzemali+Mbia gelsin.Eğer imza ücretine çok uçuk bi rakam istemezse Mbia/Melo-Selçuk/Dzemali orta sahası iyidir Yekta'da arada kaynar işte

2.3m€'ya pandev+cemali ise gercekten Iyi is. Ayrica kulupte para yok anlasilan. Bir an once sponsor da bulunsa keske..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer basarisi diyenler olmus.. Vay be, ne hallere düstük, valla üzücü. Koskoca yaz dönemi gecti, son gün iki cöp bulup getirdik, ama transfer basarisi diyenler var. Nedeni ise sirf bonservis bedeli fazla olmadigi icin.

Tamam belki bu konuda transfer basarisi, ama hadi sportif acidan bi bakin olaya?

Yazik, cidden yazik.

Tarik transferi iyi, gerekliydi. Veysel ile olmaz bu isler!

Hoş geldin renkdaş. ;)

muslera

veysel semih hakan tarık

dzemaili melo selçuk

wes pandev

burak

bruma olcan telles gibi isimlerin yedekte kalması içime sinmedi. pandevi forvete çekip burak yerine olcan da olabilir

gol asist dakika oranlarına tekrar bak. Gollere özellikle bak. Ezbere konuşuyorsun çünkü. Biri 33 Maçta 15 gol 5 asist yapmış. Diğeri 41 maç 8 gol 8 asist yapmış. bu mu iyi oran?

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

Sneijder besiktas'da olaydi sampiyonlugun en buyuk adayi olurdu , guzel top oynuyolar

Bonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.
nedense bende jardele karşılık gelen paket izlenimi veriyor :(

gol asist dakika oranlarına tekrar bak. Gollere özellikle bak. Ezbere konuşuyorsun çünkü. Biri 33 Maçta 15 gol 5 asist yapmış. Diğeri 41 maç 8 gol 8 asist yapmış. bu mu iyi oran?

normalde almeida ile pandev'i kıyaslayan birine cevap vermem ama actım baktım yine de herşeyin istatistik ve tsl = serie a olduğunu varsayarak.

pandev 1300 dakikada 7 gol 7 asist yapmış

almeida 2300 dkikada 13 gol 3 asist yapmış .

almeide ziraat türkiye kupasında arka direkte kafa vurdum diye cıldırırken pandev altında donuyla ŞL kupasını gezdiriyordu elinde . neyse, lütfen cevap verme sadece diğer insanlar yanlış yönlenmesin diye yazdım bunu

Wenger Campbell'i sevmiyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt