Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cemali iyi topçumu sence. pandevin 1+1 iyiymiş harbiden.
Pandev'i gecen sene izleyen var mi, eski teknigi var mi yoksa sirf adi icin mi transfer ettik? Bu sorumda bir kinaye yok izleyen varsa yorumunu merak ediyorum
hocam ne yapıyorsun istatistik falan veriyorsun, ne anlar ergenler, pato'ya bakıyolar tatlı cocuk , pandev'e bakıyolar manava benziyo ,,, pandev ne yaaaa, pato isteriz diyolar sonra hepsi busalla
Bu Chambers baya sıkıntılı Arsenal defansında. Leicester forveti yatırıp kaldırıyor adamı.
Bizim maçta oynarsa Sneijder Burak Pandev Bruma ne varsa üstüne oynatmak lazım. Her an hata yapabilme potansiyeli var.
tapatalk
Sonunda bir Box to box aldik![]()
Kim Kalström çok kızacak bu habere![]()
Reyes,forlan ve ujfalusiyi kapa bildirdigimizde taraftarin burun kivirdigi ve buda bonusumu diye dalga gectikleri isim ujfalusidi ..
Ama geldiginde nekadar önemli oldugunu anladik. Pandev belki vizyon olarak iyi bir transfer degil ,yanliz kendisi cok tecrübeli bir isim .. Bizim bebeler böyle tecrübeli kurt bir oyuncudan ögrenebilecegi cok sey var .. Hayirlisi
Mbia mı Dzemali'mi ? tarafsız yorum istiyorum
"Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak."
Hürriyet'e ve Ali Naci Küçük'e göre bonservis bu.
istatistiklere bakılırsa her 90 dakikada 1 gol yada asisti var gecen sene, son zamanlarda izlemedim ama italya liginde düşmüş bir oyuncunun bunu yapabileceğini düşünmüyorum .