Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden gönderilmiş olsun ki. Lig, Cl uzun maraton. Ayrıca maçlar 90 dakika 5+3'ün +3lük kısmı da bence önemli. Yedekten gelip yorgun rakibe karşı dinç dinamik olarak oynayan oyuncu takıma puan ve puanlar kazandırabilir.

Doğru yaklaşım ama Bruma oynamalı ki kazanalım adamı.Ayrıca Pandev Burak ve Sneijder ile kanatlı hücum mümkün değil ortadan delmeye çalışıcaz anlaşılan.

Benim şahsi fikrim bu takımın kanatlarında Bruma ve Olcan mutlaka oynamalı.

Rakibe göre taktik olursaona bi şey diyemem.

onu bunu bilmemde pandev icin brumayi yedek birakmak gerizekaliliktan baska bir sey degildir.

Yalnız, Pandev hemen uyum sağlar bence. Muslera, Sneijder ile daha önce de beraber oynamış + Dzemaili ile birlikte geliyor. :) Şanslı adam. Yabancılık çekmeyecek.

Son gün transferi olarak fena transferler değil ama ben genel olarak biraz hayal kırıklığı yaşıyorum :) Artık adamlar alındı yapacak birşey yok destekleyeceğiz. Umarım endişelerimizin yersiz olduğunu kanıtlar ve başarılı olurlar ;) Yabancılık çekeceklerini bende düşünmüyorum yeter ki fizik olarak hazır durumda olsunlar. Yoksa onlar hazır olana kadar ilk yarı biter :redface:

Alinan oyuncuların kalitesine burun kivirabiliriz , ama ortada bir gerçek var ki takımın olumsuz performansina doğru teşhis yapılmış . Bu 3 transfer yaşadığımız problemleri aşmaya yönelik hamleler.bek alternatifi olan , melo ve selcukun üzerindeki yükü ve sneijderin uğrayacağı markajı hafifleten , bırakın rakip defans içinde kaybolmasıni engelleyecek adımlar hiç yoktan doğru bir stratejiye sahip olduğumuzu gösteriyor.her zaman 3 Lu orta sahayı ssvunmusumdur . Bakalım yeni transferler uyum saglayabilecekler mi

htc/tapatakla

pandev iyi transfer oldugunu zannetmiyorum, pato ve doumbia dan daha kötü oyuncu

Son 2 transferle ilgili yorumları okudum. "Bu adamlar işe yaramaz" diyen adamların pek öyle elle tutulur argümanları yok. Ama oyuncuları daha önce izleyenler destekliyorlar ve fayda vereceğini düşünüyorlar. Ayrıca takıma derinlik kattığı görüşü tamamen benim de katıldığım bir düşünce. İnşallah takımımız için hayırlı olur. 4. yıldızı bu sene takmak dileğiyle..

Son gün aynı takımdan, kadroda düşünülmeyen 2 oyuncuyu almak, Granada'nın son gün bizden Dany'yi almasından farksızdır

3 ay boyunca ne yaptınız diye sorarlar adama.

Gökhan İnler'i almak için Napoli ile temasa geçildiğinde, Napoli başkanının" Gökhan'ı hoca bırakmıyor ama size ondan çok daha uygun fiyata 2 oyuncuyu birlikte verebiliriz." deyip , bizimkilerinde zaten son gün bu fiyata daha iyisi bulunmaz deyip oyuncuları aldığından adım gibi eminim..

Oyuncular iyidir kötüdür tartışılır ama böyle yöneticilik olmaz!

Arkadaşlar şunu kabul ederseniz hepimiz için iyi olur. Bizim için Galatasaray bir aşk devv bir aşk. Ama Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya liginde oynasak ligi kaçıncı bitiririz bir hayal edin :) Biz hangi oyuncuyu süperken alabildik ki? Mutlaka bazı sebeplerden istenmiyolardı ki aldık. Bir Napoli'nin kadrosuna bakın bir de kendimizinkine...

Kaldı Cl'nin devleri de sürekli oyuncu sirkülasyonu oluyor. Birbirlerinin oyuncularını alıyolar. Birinde tutmayan başkasında tutabiliyor. Birinde o mevkide çok daha iyileri varken, diğerinde zayıf olabilir.

pato kaliteli sence ?

10 yıldır aralıksız İtalya'da oynayan ve başarılı olan Pandev, yetenek olarak olmasa da total futbolculuk oalrak tembel, karakter ve profesyonellik sorunları yaşayan Pato'dan şu an için kalitelidir benim ölçülerime göre. Pato yarın toplarsa bilemem ama bugün için böyle.

Her ikiside tecrubeli isimler faydali olacaklarini dusunuyorum. Hayirli olsun

Bırakın artık mızmızlanmayı. En kötü strateji, stratejisizlikten iyidir. Ben yönetimi gerçekten vizyonsuz stratejisiz diye biliyodum. Doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir stratejiye göre hareket edilmiş. Selçuk kayıplarda, teknik ekip ve yönetim bunun sebebinin selçuğun defansta kaldığını defansı da tam anlamıyla yapamadığını koşuşturmayla yorulduğunu ve vasatın futbol bile sergileyemediğini düşünmüş. Melo desen daha defansif oyun oynadığı için ofans özelliği ölüyodu. İsviçreli transferiyle aslında Selçuk ve Melo'yu yeniden transfer etmiş oldular. En azından böyle düşündüklerini tahmin ediyorum. Pandev ile de Burak'a güvendiklerini mücadeleyiciyle top tutmasıyla Burak'ın üzerindeki yükü alıp ona pozisyon hazırlanacağını, Sneijderin de üzerine gelen rakip defans ağırlığı da hafifler.

Anlayacağınız Selçuk'un da Burak'ın da sözleşmelerini uzatarak onlara güvendiklerini ve transferi de takımın durumuna göre yapmışlar gibi duruyor. Dediğim gibi belki doğru belki yanlış ama transfer edecek Türk oyuncu olmadığına göre, 2milyon etmeyecek Tarık 6 ettiğine göre. Selçuk ile Burak'ın yerine Türk bulamayacağımıza göre 5 yabancı kuralıyla beğensekte beğenmesek de ihtiyacımız var.

Bonservis ücreti olarak çok fazla para harcamadan bir strateji yapmışlar sonuçta para da bizim para. Umarım planlamaları doğru çıkar.

kafasi calisan birini gormek ne guzel helal olsun ..

1 ay once aynisini soyledim selcuk icin bir orta saha almamiz , burak a da yardimci forvet ; lavezzi veya pandev i almamiz lazim dedim ..

sistemde buyuk ihtimal 4-3-3 olacak

bu arada pandev i begenmeyenler bence futboldan anlamayan kisiler . tanimayanlar icinde soyle diyebilirim ; roben tarzinda calim atabilen yardimci bir forvet .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt