Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Onu bunu bırakın Arroyo sakatlanmış durumu ciddi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yabancılı kadro kurmakda zorlanacağız.
Neden gönderilmiş olsun ki. Lig, Cl uzun maraton. Ayrıca maçlar 90 dakika 5+3'ün +3lük kısmı da bence önemli. Yedekten gelip yorgun rakibe karşı dinç dinamik olarak oynayan oyuncu takıma puan ve puanlar kazandırabilir.
Onu bunu bırakın Arroyo sakatlanmış durumu ciddi![]()
Olabilir ama geçen sezon Ontivero, Hajrovic vs. vardı. Bu sezon daha kaliteli.
Yalnız, Pandev hemen uyum sağlar bence. Muslera, Sneijder ile daha önce de beraber oynamış + Dzemaili ile birlikte geliyor.Şanslı adam. Yabancılık çekmeyecek.
neden gönderiliyorlar ? pandev'den daha iyi oynarlarsa kaparlar formayı, daha adil bir hoca bulamazlar.
Napoli taraftarları Pandev ve Dzemali transferleri için bize teşekkür ediyorlarmış.
Ne diyosun yaa ciddi misin cok uzulurum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son gün aynı takımdan, kadroda düşünülmeyen 2 oyuncuyu almak, Granada'nın son gün bizden Dany'yi almasından farksızdır
3 ay boyunca ne yaptınız diye sorarlar adama.
Gökhan İnler'i almak için Napoli ile temasa geçildiğinde, Napoli başkanının" Gökhan'ı hoca bırakmıyor ama size ondan çok daha uygun fiyata 2 oyuncuyu birlikte verebiliriz." deyip , bizimkilerinde zaten son gün bu fiyata daha iyisi bulunmaz deyip oyuncuları aldığından adım gibi eminim..
Oyuncular iyidir kötüdür tartışılır ama böyle yöneticilik olmaz!
pato kaliteli sence ?
Bırakın artık mızmızlanmayı. En kötü strateji, stratejisizlikten iyidir. Ben yönetimi gerçekten vizyonsuz stratejisiz diye biliyodum. Doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir stratejiye göre hareket edilmiş. Selçuk kayıplarda, teknik ekip ve yönetim bunun sebebinin selçuğun defansta kaldığını defansı da tam anlamıyla yapamadığını koşuşturmayla yorulduğunu ve vasatın futbol bile sergileyemediğini düşünmüş. Melo desen daha defansif oyun oynadığı için ofans özelliği ölüyodu. İsviçreli transferiyle aslında Selçuk ve Melo'yu yeniden transfer etmiş oldular. En azından böyle düşündüklerini tahmin ediyorum. Pandev ile de Burak'a güvendiklerini mücadeleyiciyle top tutmasıyla Burak'ın üzerindeki yükü alıp ona pozisyon hazırlanacağını, Sneijderin de üzerine gelen rakip defans ağırlığı da hafifler.
Anlayacağınız Selçuk'un da Burak'ın da sözleşmelerini uzatarak onlara güvendiklerini ve transferi de takımın durumuna göre yapmışlar gibi duruyor. Dediğim gibi belki doğru belki yanlış ama transfer edecek Türk oyuncu olmadığına göre, 2milyon etmeyecek Tarık 6 ettiğine göre. Selçuk ile Burak'ın yerine Türk bulamayacağımıza göre 5 yabancı kuralıyla beğensekte beğenmesek de ihtiyacımız var.
Bonservis ücreti olarak çok fazla para harcamadan bir strateji yapmışlar sonuçta para da bizim para. Umarım planlamaları doğru çıkar.