Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca yaş konusunda çok takılmıyorum ben artık. Elmander geldiğinde kim bekliyordu vereceği katkıyı? Veya Ujfalusi? Drogba'ya bile burun kıvıranlar vardı. :)

Balanta dorıa gıbı stoperler gumdemdeyken takdır edıyorum yapılan transferı problem orts sahaydı ve ınlerın ısvıcrelısı alındı zaten ınlerı 10 mıo ya hamburga vermedıler alamazdık podolskı campel derken yıne sol ayaklı pwndev alındı kı serıa kurdu bı adamdır guclu top suren sut ceken bruma zaten 90 dakıkayı kaldıramaz muhtemelen bu sene bolca bruma seıjder yada bruma pandev degısıklıgı ızleyecez tarık sa olmazsa olmazdı sabrı amıgosunu takıma gerı katıp ortalıhı karıstırmasını saygısızlıklarını beklemek aptalca yada uyanık eboueyı tarık hem sag hem sol bek hem acıklarda oynar tebrık ederım transferlerı yaptıranı mbıa ya gelınce onlıbero olarak yekta ve melo sanırım degerlendırılecek o yuzden tam orta saha olan cwmalı alındı

Muslera

Veysel Semih Chedjou Tarık

Melo

dzemaili

Seçuk

Olcan Sneijder

Burak

Cemal Selçuk'u kesmek için alınmadı Selçuk'tan daha fazla faydalanmak için alındı.

Ben de öyle düşünüyorum. İlk olarak selçuk ve melonun bir alternatifi yoktu. İkisinden biri sakatlanırsa veya cezalı olduğunda emre ç, yektaya falan kalıyorduk. Yani selçuk aşırı formsuz olsa da, yekta ile emre formsuz selçuk'u bile kesebilecek kapasitede olmadıkları için mecburen oynatıyorduk. Belki veya belki değil yüksek ihtimalle selçuk da bunun farkında olduğu için kendini zorlamıyor, aslında göstereceği performansı göstermiyordu. Şimdi dzemaili ile forma rekabeti artar, bu da selçuk'un formuna olumlu yansıyabilir.

Galatasaray futbol takımı zaten temposuz ve emekliler takımı ,bu takımın ihtiyacı enerji,dinamik oyuncularken alınan bu 2 Napoli ıskartası oyuncuya verilen para tamamen çöpe atılmış para demektir, oyuncular iyidir kötüdür ama bu kadar temposu düşük oyuncu ile sahaya çıkarsan seni gol manyağı yaparlar , son derece gereksiz,yanlış ve işe yaramaz transferler olduğu kısa zamanda göreceksiniz, öte yandan tarık çamdal transferininde ne büyük komedi olduğunu bu oyuncunun hiç olmayan defansif özellikleri ile anlayacaksınız uzun lafın kısası oyunculara verilecek para ile birlikde en az 20 milyon Euro daha çöpe gitti, hepinize hayırlı olsun ,bütün bu ahmakça transferlerin ardından gelecek uzun kışa kendinizi hazırlayın..

kafasi calisan birini gormek ne guzel helal olsun ..

1 ay once aynisini soyledim selcuk icin bir orta saha almamiz , burak a da yardimci forvet ; lavezzi veya pandev i almamiz lazim dedim ..

sistemde buyuk ihtimal 4-3-3 olacak

bu arada pandev i begenmeyenler bence futboldan anlamayan kisiler . tanimayanlar icinde soyle diyebilirim ; roben tarzinda calim atabilen yardimci bir forvet .

Bizim daha cok hedef santrafor tarzi bir oyuncuya ihtiyacimiz vardi diye düsünüyorum

Tapatalk

Arkadaşlar;birşeyi göz ardı ediyorsunuz.Öncelikle takım içi dinamikleri ayaklandırmak adına bu transferler kesinlikle olumlu gözüküyor.

Ortasaha ;kim ne derse desin bir transfer şarttı.

Forvette ise Burak'ı daha fazla ön plana çıkaracak "Tanju-Kovacevic " ikilisini oluşturmak bizim için inanılmaz birşeydi.Yıllardır beklentimiz bu idi.Kimi zaman bunu Drogba -Burak ile pasajlar halinde izledik ama tam bir sonuç elde edemedik.

Belkide o gün bugündür.prandelli'nin kafasından belkide tipik 4+4+2 düzeni geçiyordur.Ve bunun içinde daha öncesinden tanıdığı ,direkt olarak görev vereceği italya liginden 2 oyuncu getirdi.Bu oyunculara kesinlikle zaman tanımalıyız.Belkide umduğumuzdan da faydalı olacaklardır.

Belkide deplasman,maç seçmeyip "malumunuz" her maça gidecekler.Kaybettiklerinde üzülecekler.

Aslında bize tamda bu bahsettiğim gibi takım oyuncusu gerekiyordu.Olması gereken buydu ve inşallah çokta iyi olur.

tarık konusuna gelince;artık hırs meselesine dönüşmüştü ve istesekte istemesekte "alınabilecek en iyi yerli oyuncu olduğu için" yönetim işini bitirdi.O da inşallah çok çalışır ve takıma ivedilikle adapte olur.

Güzel günler bizleri bekliyordur inşallah.

Muhamed demiri şimdiden temasları sıcak tutmak gerekir seneye için.

1 sene istikrarlı şekilde hele bir oynaya bilsin

Ünal Aysal : Genç dinamik kendisini ispatlamaya çalışan genç bir delikanlı ile anlaşmak üzereyiz.

twitterda gördüm şimdi bu açıklamayı ne derece doğru bilmiyorum ama bu kadar genç vurguladığına göre 21-22 yasında biri geliyor kim var o yaşlarda gündemde beyler

pandev :crushed:

sınıf atlatmaz fakat faydası olacak transferler sorun farklı

başkanın forvet tanımı ve bizim istediğimiz adam pandev miydi ? hoca genç istiyordu başarıya aç istiyordu bla bla bla

hoca da anglosakson alman yada hollandalıydı böyle kulüp yönetilmez azizeden beter haldeler şuanda ... yapamıyorsan konuşma beklenti yaratma sus illa kameralara şov yapmak zorunda değilsin tuttuğun her dal elinde kalıyor son gün amaçsızca transfer yapıyosun

lunapark bile daha ciddiyetle yönetilir

Galatasaray futbol takımı zaten temposuz ve emekliler takımı ,bu takımın ihtiyacı enerji,dinamik oyuncularken alınan bu 2 Napoli ıskartası oyuncuya verilen para tamamen çöpe atılmış para demektir, oyuncular iyidir kötüdür ama bu kadar temposu düşük oyuncu ile sahaya çıkarsan seni gol manyağı yaparlar , son derece gereksiz,yanlış ve işe yaramaz transferler olduğu kısa zamanda göreceksiniz, öte yandan tarık çamdal transferininde ne büyük komedi olduğunu bu oyuncunun hiç olmayan defansif özellikleri ile anlayacaksınız uzun lafın kısası oyunculara verilecek para ile birlikde en az 20 milyon Euro daha çöpe gitti, hepinize hayırlı olsun ,bütün bu ahmakça transferlerin ardından gelecek uzun kışa kendinizi hazırlayın..

hacı sen takımı takip ettiğine emin misin? 30 yaşın üstündeki adamları sayar mısın?

Yabancı sınırı varken Ontivero,Telles,Hajrovic tarzı kapalı kutu adamları almamız mantıklı değil.Dzemaili ve Pandev iyi transferler.Şu anda 8 yabancımız da iyi oldu.Hem Selçuk'la Burak toparlanır belki.

------------------Muslera------------------

Tarik----Semih-------Chedjou--Telles

-----------Dzemaili-----Melo-------------

Pandev----------------------------Bruma

-------------------Sneijder-----------------

---------------------Burak-----------------

CL icin cokda fene degil

transfer sezonu

olcan *****

yasin *

sinan bolat ****

sinan *

tarık **

pandev ****

dzemailli ****

Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt