Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
Ayrıca yaş konusunda çok takılmıyorum ben artık. Elmander geldiğinde kim bekliyordu vereceği katkıyı? Veya Ujfalusi? Drogba'ya bile burun kıvıranlar vardı. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Veysel Semih Chedjou Tarık
Melo
dzemaili
Seçuk
Olcan Sneijder
Burak
Cemal Selçuk'u kesmek için alınmadı Selçuk'tan daha fazla faydalanmak için alındı.
kafasi calisan birini gormek ne guzel helal olsun ..
1 ay once aynisini soyledim selcuk icin bir orta saha almamiz , burak a da yardimci forvet ; lavezzi veya pandev i almamiz lazim dedim ..
sistemde buyuk ihtimal 4-3-3 olacak
bu arada pandev i begenmeyenler bence futboldan anlamayan kisiler . tanimayanlar icinde soyle diyebilirim ; roben tarzinda calim atabilen yardimci bir forvet .
Ünal Aysal : Genç dinamik kendisini ispatlamaya çalışan genç bir delikanlı ile anlaşmak üzereyiz.
twitterda gördüm şimdi bu açıklamayı ne derece doğru bilmiyorum ama bu kadar genç vurguladığına göre 21-22 yasında biri geliyor kim var o yaşlarda gündemde beyler
10m euro da vermeyebılırdık...song mbia alex menez gomis bostaydı.
Galatasaray futbol takımı zaten temposuz ve emekliler takımı ,bu takımın ihtiyacı enerji,dinamik oyuncularken alınan bu 2 Napoli ıskartası oyuncuya verilen para tamamen çöpe atılmış para demektir, oyuncular iyidir kötüdür ama bu kadar temposu düşük oyuncu ile sahaya çıkarsan seni gol manyağı yaparlar , son derece gereksiz,yanlış ve işe yaramaz transferler olduğu kısa zamanda göreceksiniz, öte yandan tarık çamdal transferininde ne büyük komedi olduğunu bu oyuncunun hiç olmayan defansif özellikleri ile anlayacaksınız uzun lafın kısası oyunculara verilecek para ile birlikde en az 20 milyon Euro daha çöpe gitti, hepinize hayırlı olsun ,bütün bu ahmakça transferlerin ardından gelecek uzun kışa kendinizi hazırlayın..
Bizim daha cok hedef santrafor tarzi bir oyuncuya ihtiyacimiz vardi diye düsünüyorum
Tapatalk