Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou'ya Marsilya talipmiş

tapatalk

Bruma kiralık falan verilemez. Büyük hata olur, Bruma'ya ihtiyacımız var.

prandelli ister kontra atak oynar ister baskılı pres ister pas takımı herşey elinde adamın son yılların en rahat kadrosu bence

geçen sene en büyük sıkıntımız 1-0 öne geçtiğimiz maçları koparamamaktı. şu anki kadro tam bir panzehir bu konuda, 1-0 öne geçtiğimiz her maçı kazanırız inşallah.

Daha demin Pandev'le Dzemaili'yi Bruma'dan önce koymama laf ettin.Yaptığın 11'de Bruma yok Dzemaili ve Pandev var.Enteresansın.

Pandev, Bruma'dan daha iyi oldugunu düsünmüyorum, yabanci kontenjan dolayi ikisini bir takimda oynamak zor olacak.

Bruma oynatmak istiyorsan, Pandev veya Sneijderden birisini çikartmak lazim

Sneijder takimin en iyi oyuncusu, takimda da mutlaka bir golcu forvet lazim

Mbia dediğin kadar iyi de neden kimse almamis diyen arkadaşlar vardi.. Sevillaya imza atmis diyorlar muht. Fazla para koparmak için eskisehirin tarik politika sinin benzerini izlemiş.. Bence biz sevilladan çok para onermisizdir ama oyuncu bu yil da İspanya yi seçmiş..

son transferimiz, umut'u bursaya verip ts'den emre güralı almak olur umarım

sana kesinlikle katılmıyorum kalite konusunda , ama şu an ne desem fikrin değişmeyecek , bekleyelim görelim .

selcuk sahin'in mücadele ettiğini düşünmüyorum ayrıca.

artık transfer sezonu da bitti , olumlu düşünüp destek olmak zorundayız, 10 milyon euro transfer bütcesiyle bu kadar oldu. seneye daha iyi olur inşallah

inşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız ama bu adam kariyerinin en iyi sezonlarını parmada geçirmişti parmadaki gibi oynarsa şapka çıkarırım neyse hayırlısı olsun takımımıza umarım devre arasındaki gibi haklı çıkmam takımımıza faydali olur

sana kesinlikle katılmıyorum kalite konusunda , ama şu an ne desem fikrin değişmeyecek , bekleyelim görelim .

selcuk sahin'in mücadele ettiğini düşünmüyorum ayrıca.

artık transfer sezonu da bitti , olumlu düşünüp destek olmak zorundayız, 10 milyon euro transfer bütcesiyle bu kadar oldu. seneye daha iyi olur inşallah

Renktaş zorlama. Bugün forumda dzemaili için Selçuk şahinden kötü diyen de gördüm, Pandev için semih şentürk ün bir tık üstü diyen de... Yorma kendini. Parmaklarına yazık.

2.3 Milyon Euro´luk Pandev Dzemaili paketine kazik demek de ayri sacmalik.

Salih Dursun´dan ucuz bu 2 oyuncu. Bu da firsat transferi diyebiliriz, cünkü kontratlari bitiyordu.

Pandev´i tanimiyormus gibi konusmayin. Dzemaili de Isvicre gibi son yillarin Belcika ile birlikte ciddi cikis yapan ülkesinin oyuncusu.

Sanki ikisine 15 Milyon bastik da kazik yedik. Ne oynadiklarini görecegiz, ama kazik filan komik oluyor

ikisine verilecek toplam para 15 milyon euroya yakın olunca aklın başına gelir belki,salih dursunu benmi transfer ettim ,aynen şimdiki transferler gibi çöp ,eminim siz o zaman salih dursun transferinide alkışlıyrdunuz , takımın diri mücadeleci forvete ihtiyacı var sen gidiyorsun pandevi alıyorsun ,adam gülerler gülerler , zaten kısa zaman sonra gülecekler...

Chedjou Marsilya'ya giderse kimse şaşırmasın

Son dakika teklifi yapmışlar

tapatalk

şöyle mantıklı yorumlar görünce seviniyorum valla.

Iyi tamam da ben hala bu adamlarin 5+3'de nasil oynayacagini anlamiyorum. Dzemaili Melo'yla ayni anda oynarsa Muslera, Chedjou, Melo, Dzemaili, Sneijder eder 5, o da demek ki Bruma yok, Pandev yok. Pandev Sneijder varsa Dzemaili yok, Olcan yok, Bruma yok. Sampiyonlar liginde tamam, ama ligde surekli rotasyon mu yapacagiz ne yapacagiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt