Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
ontivero giderse eboue tribüne diğerleri +3'e gider fena da olmaz hani. elimizde hamlelik kaliteli adam olmuş olur.
Ontivero'yu zaten kiralamadık mı Gaziantepspor'du yanılmıyorsam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ontivero giderse eboue tribüne diğerleri +3'e gider fena da olmaz hani. elimizde hamlelik kaliteli adam olmuş olur.
prandelli ister kontra atak oynar ister baskılı pres ister pas takımı herşey elinde adamın son yılların en rahat kadrosu bence
Daha demin Pandev'le Dzemaili'yi Bruma'dan önce koymama laf ettin.Yaptığın 11'de Bruma yok Dzemaili ve Pandev var.Enteresansın.
git işine kardeş bilmiş numarası yapma neyi izlemedin nerden biliyorsun ayrıca ismini cismini not ettim gelirde bir kaç maç sonra söylenmeye başlarsan bu mesajını hatırlatırım sana
Bruma kiralık falan verilemez. Büyük hata olur, Bruma'ya ihtiyacımız var.
sana kesinlikle katılmıyorum kalite konusunda , ama şu an ne desem fikrin değişmeyecek , bekleyelim görelim .
selcuk sahin'in mücadele ettiğini düşünmüyorum ayrıca.
artık transfer sezonu da bitti , olumlu düşünüp destek olmak zorundayız, 10 milyon euro transfer bütcesiyle bu kadar oldu. seneye daha iyi olur inşallah
sana kesinlikle katılmıyorum kalite konusunda , ama şu an ne desem fikrin değişmeyecek , bekleyelim görelim .
selcuk sahin'in mücadele ettiğini düşünmüyorum ayrıca.
artık transfer sezonu da bitti , olumlu düşünüp destek olmak zorundayız, 10 milyon euro transfer bütcesiyle bu kadar oldu. seneye daha iyi olur inşallah
2.3 Milyon Euro´luk Pandev Dzemaili paketine kazik demek de ayri sacmalik.
Salih Dursun´dan ucuz bu 2 oyuncu. Bu da firsat transferi diyebiliriz, cünkü kontratlari bitiyordu.
Pandev´i tanimiyormus gibi konusmayin. Dzemaili de Isvicre gibi son yillarin Belcika ile birlikte ciddi cikis yapan ülkesinin oyuncusu.
Sanki ikisine 15 Milyon bastik da kazik yedik. Ne oynadiklarini görecegiz, ama kazik filan komik oluyor
şöyle mantıklı yorumlar görünce seviniyorum valla.
abi tarık çamdal nedir ya